Norr 38:3, Centrum, Gävle

Norra Strandgatan 9

Adresser

  • Norra Strandgatan 9,
  • Kyrkogatan 12,
  • Norra Skeppargatan 2

Fakta

Matrikelteknisk betegnelse
Norr 38:3
Område
Centrum
By
Gävle
Byggeår
1940
Type
Kontor
Samlet areal
2.957 m²

Om ejendommen

Fastigheten rymmer kontorslokaler.

Område

Belägen ett kvarter från Stortorget, där du finner restauranger, handel och övrig service. Du har även utsikt över Gävle slott, och närhet till Gavleåns populära promenadstråk och till den omtyckta Boulongerskogen.

Kommunikation

Endast två minuters promenad bort ligger Gävles Resecentrum. Busshållplatser för samtliga busslinjer som åker genom centrum finns inom ett par minuters gångavstånd. Gävle tågstation ligger endast fem minuters promenad bort.

Parkering

P-platser finns.

Rengøring

Vi ombesörjer städning i allmänna utrymmen så som trapphus, källare och gemensamma utrymmen. För oss är det viktigt att fastigheten är trevlig att befinna sig i och därmed också upplevs städad och fin. Hör gärna av dig med eventuella synpunkter till din kontaktperson.

Snerydning

Vi bedriver snöröjning på kör- och gångbanor, entréer och trappor inom vår fastighet.

Udendørsmiljø

För oss är det viktigt att utomhusmiljön kring vår fastighet är representativ och känns trygg. Vi tar gärna emot synpunkter på trädgårdsskötseln och det allmänna intrycket som fastigheten inger. Hör av dig med eventuella synpunkter till din kontaktperson.

Skiltning

Om du önskar skylta på fasaden eller annan yta krävs först ett skriftligt godkännande av oss som fastighetsägare. Dessutom måste du som hyresgäst ansöka om bygglov för skylt hos Gävle kommun. För mer information kontakta din kontaktperson hos oss.

Fejlmelding

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kontakta oss på 026-681900 alternativt gör din felanmälan direkt här på webbplatsen.

Vid akuta fel utanför ordinarie arbetstid kontakta oss på 026-106950.

Når du sender en fejlanmeldelse til os, behandler vi dine personoplysninger for bl.a. at kunne kontakte dig, hvis vi har brug for at afhjælpe fejlen og rapportere, når fejlen er afhjulpet. Vil du vide mere om dine rettigheder og om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du læse mere her.

Et portræt afAnn-Sofie Hedlund

Administrativ koordinator
Ann-Sofie Hedlund

Et portræt afHanna Thelin

Asset manager
Hanna Thelin

Et portræt afStefan Öberg

Forretningsområdechef
Stefan Öberg

Et portræt afTorbjörn Lundmark

Ejendomsansvarlig
Torbjörn Lundmark

I nærheden

Ledige lokaler i ejendommen

Visningstilstand

Kort Liste

Norra Strandgatan 9

Gävle / Centrum

Förrådsutrymmen i centrala Gävle

Oplysninger om lokalerne

Yta
20 - 104 m²
Type
Lager