Inom Vallgraven 57:2, Centrum, Göteborg

Västra Hamngatan 5

Adresser

  • Västra Hamngatan 5,
  • Magasinsgatan 8,
  • Magasinsgatan 10,
  • Drottninggatan 5,
  • Drottninggatan 7

Fakta

Matrikelteknisk betegnelse
Inom Vallgraven 57:2
Område
Centrum
By
Göteborg
Type
Kontor
Samlet areal
7.136 m²
Energimæssig ydeevne
163 kWh/m2, år

Om ejendommen

Fastigheten består av flera sammanbyggda huskroppar med gatuadress Västra Hamngatan, Drottninggatan och Magasinsgatan. Varje del av fastigheten har sin egen unika karaktär och framförallt de bevarade historiska inslagen skiljer sig mycket åt huskropparna emellan.

I fastigheten verkar aktörer såsom White arkitekter, Bestseller och Mpya Sci Tech.

Område

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Drottninggatan är den gatan som står näst i tur att utvecklas vidare och bli än mer en mysig gågata.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikation

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.

Fejlmelding

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kan du göra din felanmälan direkt här på webbplatsen om du inte har ett akut ärende.

Vid akuta fel under ordinarie arbetstid kontakta FA. Om du inte får tag på FA kan du ringa vårt kontor, med öppettider 08.00-16.30 (lunchstängt 12.00-13.00), på telefonnummer: 031 - 744 09 00.

Vid akuta fel utanför ordinarie arbetstid kontakta Castellums Fastighetsjour på 031 - 744 09 99.

Når du sender en fejlanmeldelse til os, behandler vi dine personoplysninger for bl.a. at kunne kontakte dig, hvis vi har brug for at afhjælpe fejlen og rapportere, når fejlen er afhjulpet. Vil du vide mere om dine rettigheder og om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du læse mere her.

Et portræt afJonas Lindskog

Ejendomsansvarlig, backup
Jonas Lindskog

Et portræt afKarin Pernsved

Förvaltare
Karin Pernsved

Et portræt afMorgan Nilsson

Ejendomsansvarlig
Morgan Nilsson

I nærheden