Högsbo 36:6, Högsbo/Sisjön, Göteborg

Hulda Mellgrens Gata 1

Adresser

  • Hulda Mellgrens Gata 1

Fakta

Matrikelteknisk betegnelse
Högsbo 36:6
Område
Högsbo/Sisjön
By
Göteborg
Type
Kontor
Samlet areal
4.360 m²
Energimæssig ydeevne
121 kWh/m2, år

Om ejendommen

Fastigheten innehåller både kontorsytor och industri/lagerytor.

Område

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.

Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.

Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Service

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Kommunikation

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Fejlmelding

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kan du göra din felanmälan direkt här på webbplatsen om du inte har ett akut ärende.

Vid akuta fel under ordinarie arbetstid kontakta FA. Om du inte får tag på FA kan du ringa vårt kontor, med öppettider 08.00-16.30 (lunchstängt 12.00-13.00), på telefonnummer: 031 - 744 09 00.

Vid akuta fel utanför ordinarie arbetstid kontakta vår Fastighetsjour Nokas på 020-99 90 90.

 
 
Et portræt afChristian Karlsson

Ejendomsansvarlig
Christian Karlsson

Et portræt afPeter Berntsson

Asset manager
Förvaltare
Peter Berntsson

Et portræt afStefan Vilhelmsson

Forretningsområdechef
Stefan Vilhelmsson

Et portræt afTomas Schultz

Ejendomsansvarlig, backup
Tomas Schultz

I nærheden

Ledige lokaler i ejendommen

Visningstilstand

Kort Liste

Hulda Mellgrens Gata 1

Göteborg / Högsbo/Sisjön

Trivsamt och mysigt hörnkontor i bästa läget i Högsbo!

Oplysninger om lokalerne

Yta
145 m²
Type
Kontor

Hulda Mellgrens Gata 1

Göteborg / Högsbo/Sisjön

Inbjudande lokal med en häftig karaktär och en maffig rymd, skapa ert drömläge - anpassat efter era behov!

Oplysninger om lokalerne

Yta
381 m²
Type
Kontor

Hulda Mellgrens Gata 1

Göteborg / Högsbo/Sisjön

Snyggaste kontoret i Högsbo och med toppenläge! Bara att flytta in!

Oplysninger om lokalerne

Yta
481 m²
Type
Kontor