Kobbegården 6:362, Högsbo/Sisjön, Göteborg

Stora Åvägen 19 A

Adresser

  • Stora Åvägen 19 A,
  • Stora Åvägen 19 B

Fakta

Matrikelteknisk betegnelse
Kobbegården 6:362
Område
Högsbo/Sisjön
By
Göteborg
Byggeår
1990
Type
Kontor
Samlet areal
7.546 m²
Energimæssig ydeevne
50 kWh/m2, år
Miljøcertificering
EU Greenbuilding

Om ejendommen

Fastigheten, som är en kontors- och handelsbyggnad, är belägen i Sisjöns handelsområde som ligger i västra Göteborg. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Område

Sisjön ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna som etablerat sig på området.

Området är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger.

Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2.

Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden.

Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Kommunikation

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84, Rosa Express.

Fejlmelding

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kan du göra din felanmälan direkt här på webbplatsen om du inte har ett akut ärende.

Vid akuta fel under ordinarie arbetstid kontakta FA. Om du inte får tag på FA kan du ringa vårt kontor, med öppettider 08.00-16.30 (lunchstängt 12.00-13.00), på telefonnummer: 031 - 744 09 00.

Vid akuta fel utanför ordinarie arbetstid kontakta vår Fastighetsjour Nokas på 020-99 90 90.

 
 
Et portræt afChristian Karlsson

Ejendomsansvarlig, backup
Christian Karlsson

Et portræt afNiclas Börjesson

Ejendomsansvarlig
Niclas Börjesson

Et portræt afPeter Berntsson

Asset manager
Förvaltare
Peter Berntsson

Et portræt afStefan Vilhelmsson

Forretningsområdechef
Stefan Vilhelmsson

I nærheden

Ledige lokaler i ejendommen

Visningstilstand

Kort Liste

Stora Åvägen 19 A

Göteborg / Högsbo/Sisjön

Mindre kontor med öppen planlösning i Sisjön

Oplysninger om lokalerne

Yta
92 m²
Type
Kontor