Heliumgasen 11, Åbro, Mölndal

Kryptongatan 5 B

Adresser

  • Kryptongatan 5 B,
  • Neongatan 4 B

Fakta

Matrikelteknisk betegnelse
Heliumgasen 11
Område
Åbro
By
Mölndal
Type
Kontor
Samlet areal
4.700 m²
Energimæssig ydeevne
66 kWh/m2, år

Om ejendommen

Byggnaden är en kontors-, industri- och lagerbyggnad med lager- och verkstadsutrymmen på bottenplan samt kontor i fyra plan.

Område

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6/E20, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering. Närheten till R40 gör det enkelt att ta sig till Landvetter Flygplats.

Tillväxten i Åbro är god och här byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik.

Som exempel har Castellum Väst under 2017/2018 uppfört tre nya fastigheter till våra hyresgäster Exertis, Porsche och Ahlsell.

Service

Flera lunchrestauranger finns i området och nära till grönområden.

Mölndal - möllornas stad - är en gammal kulturbygd med många unika miljöer så som Gunnebo Slott och trädgårdar och Kvarnbyn

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikation

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Åbro ligger en kort biltur från Mölndals innerstad och Högsbo/Sisjön där all tänkbar service finns att tillgå, så som restauranger, mataffärer, butiker, apotek, bank, systembolaget.

Busslinje 758 och Lila express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal Resecentrum, Frölunda Torg och Lindome.

Fejlmelding

Vid akuta fel utanför ordinarie arbetstid kontakta vår fastighetsjour Nokas på 020-99 90 90.

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kan du göra din felanmälan direkt här på webbplatsen om du inte har ett akut ärende.

Är ärendet akut under ordinarie arbetstid kontakta FA. Om du inte får tag på FA kan du ringa vårt kontor, med öppettider 08.00-16.30 (lunchstängt 12.00-13.00), på telefonnummer:  031 - 744 09 00

Når du sender en fejlanmeldelse til os, behandler vi dine personoplysninger for bl.a. at kunne kontakte dig, hvis vi har brug for at afhjælpe fejlen og rapportere, når fejlen er afhjulpet. Vil du vide mere om dine rettigheder og om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du læse mere her.

Et portræt afDaniel Källman

Ejendomsansvarlig, backup
Daniel Källman

Et portræt afJan Engdahl

Ejendomsansvarlig
Jan Engdahl

Et portræt afMalin Axelsson

Förvaltare
Malin Axelsson

Et portræt afStefan Vilhelmsson

Forretningsområdechef
Stefan Vilhelmsson

I nærheden

Ledige lokaler i ejendommen

Visningstilstand

Kort Liste

Neongatan 4 B

Mölndal / Åbro

Fräsch kontorslokal i Åbro

Oplysninger om lokalerne

Yta
435 m²
Type
Kontor