Castellum hyr ut 2 200 kvadratmeter i centrala Uppsala

Castellum i Uppsala har tecknat hyresavtal med Uppsala kommun om cirka 2 200 kvadratmeter kontor i fastigheten Dragarbrunn 16:2 med adress Klostergatan 13.
I och med uthyrningen är alla ytor som den tidigare hyresgästen lämnade sista januari fyllda igen. Kommunen flyttar in 1 juni i år och kommer att jobba aktivitetsbaserat.

– Vi ser en stor efterfrågan på kontor i centrala lägen och är glada att kunna hälsa Uppsala kommun välkomna som ny hyresgäst på Klostergatan 13, säger Theresa Söderlund, affärsutvecklare på Castellum i Uppsala.

För ytterligare information kontaktaTheresa Söderlund, affärsutvecklare
Tel: + 46 18 60 66 54
Mail: theresa.soderlund@castellum.se

Om CastellumCastellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgick vid senaste rapport till 70 miljarder kronor och utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri med en uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvm.

I Uppsala äger och förvaltar Castellum 30 fastigheter om sammanlagt 195 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 3,4 miljarder kronor.

Förutom i Uppsala finns våra fastigheter i 17 städer i Sverige och Danmark och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.