Castellum i Örebro har hyrt ut till Granit

Mitt i city med Örebros bästa läge på Drottninggatan, har Castellum hyrt ut en butikslokal till den trendiga inredningskedjan Granit.

Lokalen har tidigare inrymt Swedbanks kundservice och just nu pågår ombyggnaden till butikslokal för fullt. Örebroarna, som enligt Granit varit flitiga e-handlare, kan nu se fram emot att kunna göra sina inköp direkt i butiken på hemmaplan. Butikens invigning är planerad lagom till julhandeln i slutet av november.


Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 76 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Örebro äger och förvaltar Castellum 60 fastigheter om sammanlagt 403 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 5,6 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer från Sundsvall i norr till Köpenhamn i söder. Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.