Castellum hyr ut 11 800 kvm till Arcam i Mölnlycke

Castellum har tecknat hyresavtal med 3D-printbolaget Arcam avseende 11 800 kvm på Designvägen 2 i Mölnlycke. Inflyttning sker första kvartalet 2019.

Arcam tillverkar produkter för industriell 3D-printing i metall och säkrar nu sin framtida expansion genom att flytta till moderna och större kontors- och produktionslokaler.

– Vi är glada över att välkomna Arcam som ny hyresgäst till Castellum och att vi nu tillsammans kan skapa möjlighet för deras utveckling och tillväxt. Fastighetens utformning och läge utmed riksväg 40, med dess närhet till bl a Landvetter flygplats och Göteborg ger bra förutsättningar för deras fortsatta expansion, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.

För ytterligare information kontakta
Cecilia Fasth, VD Region Väst i Castellum
Tel: 031-744 09 90, mobil: 0739-42 09 90
E-post: cecilia.fasth@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om 77 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Väst (Storgöteborg, Borås och Halmstad) äger och förvaltar Castellum drygt 200 fastigheter om sammanlagt cirka 1 200 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 17 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.