Castellum hyr ut 4 140 kvm till PostNord i Mölndal

Castellum har tecknat hyresavtal med PostNord Sverige AB avseende en logistikfastighet om 4 140 kvm på Östergårdsgatan 8 i Mölndal.

Uthyrningen till PostNord Sverige AB omfattar hela fastigheten på Östergårdsgatan 8 i Åbro industriområde i Mölndal. Inflyttning sker den 1 oktober.

– PostNord hyr sedan tidigare lokaler hos oss både i Högsbo, Västra Frölunda och Lackarebäck, så vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete säger Monica Söderbäck, affärsområdeschef på Region Väst i Castellum.

Castellum är en av de större fastighetsägarna i expansiva Mölndal och delaktiga i stadsutvecklingen. Bl a har Castellum nyligen färdigställt nya Porsche Center Göteborg och uppför nu nytt regionkontor och butik för Ahlsell.

För ytterligare information kontakta
Monica Söderbäck, Affärsområdeschef på Region Väst i Castellum
Tel: 031-706 65 17, mobil: 0706-88 88 60
E-post: monica.soderback@castellum.se

Om Castellum
Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om 82 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvadratmeter.

I Region Väst (Storgöteborg, Borås och Halmstad) äger och förvaltar Castellum 215 fastigheter om sammanlagt cirka 1 200 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 18 miljarder kronor.

Våra fastigheter finns i 20 städer och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap