ETH Frukt & Grönt växer med Castellum i Stockholm

Företaget ETH Frukt & Grönt är som namnet avslöjar verksamma inom export och import av frukt och grönt. Sedan en lång tid tillbaka har de lokaler i Årsta, strax söder om Stockholm. Nu behöver de utöka och Castellum hjälpte dem att hitta en lösning som passade deras behov.

När ETH Frukt & Grönt växte ur sina nuvarande lokaler vände de sig till Castellum för hjälp att hitta en ny lokal. Förvaring av frukt och grönt ställer krav på kyla. Detta medför att urvalet av tillgängliga lokaler minskar, speciellt då företaget gärna vill stanna kvar i Årsta. Castellum har efter vissa anpassningar och ombyggnationer kunnat erbjuda dem ett kyllager om cirka 2 600 kvadratmeter i fastigheten Lagerhallen 2.

- Vi välkomnar ETH Frukt & Grönt till oss och är glada över att kunna hjälpa dem lösa sitt lokalbehov, säger Kristian Pamp, affärsområdeschef Region Stockholm-Norr i Castellum.

För ytterligare information kontakta:

Kristian Pamp, affärsområdeschef Region Stockholm-Norr i Castellum
Tel + 46 8 602 33 49
E-mail: Kristian.pamp@castellum.se

Anders Nilsson, vd Region Stockholm-Norr i Castellum

Tel: + 46 8 602 33 19
E-mail: anders.nilsson@castellum.se
www.castellum.se

Om Castellum Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige.

Fastigheternas värde uppgår till 82 miljarder kronor och utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/logistik med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm.

Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 20 städer från Köpenhamn i söder till Sundsvall i norr.

Castellum har under 2017 tilldelats två utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, dels Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och industrilokaler, dels förstapris för hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association).

Castellum är dessutom invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.

I Region Stockholm-Norr (Stockholm, Uppsala, Gävle och Sundsvall) äger och förvaltar Castellum drygt 172 fastigheter om sammanlagt cirka 1 200 000 kvadratmeter till ett värde om cirka 30 miljarder kronor.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.