Castellum hjälper Atea att expandera på A6-området

IT-konsultföretaget Atea expanderar och fastighetsbolaget Castellum hjälper dem att växa i nya lokaler på A6-området i Jönköping.

–Atea har varit hyresgäst i Castellums lokaler på A6 sedan fastigheten stod färdig i slutet av 2009 och har sedan starten visat god tillväxt. Deras expansionstakt har inneburit att vi under åren, genom ett gott samarbete, fått möjlighet att hitta nya lokallösningar i byggnaden, säger Andreas Georgii, fastighetschef, Castellum i Jönköping.

Den 1 juli gick Ateas flyttlass två våningar upp i huset, till lokaler som fått en helt ny planlösning med nya vägg-, glas- och dörrpartier, ytskikt, kök och undertak. Lokalerna är även försedda med LED-belysning och en närvarostyrd ventilation vilket ger såväl ett bättre inomhusklimat som minskad energiförbrukning.

-De nya lokalerna är verkligen ett lyft. Tillsammans har vi skapat en lokal som lockar till närvaro och möjliggör såväl samverkan som enskilt arbete. Det är alltid lite mer arbete och tar lite mer tid än väntat men resultatet är vi mycket nöjda med, säger Carl Andersson, platschef på Atea i Jönköping.

Atea jobbar främst med allehanda lösningar inom IT-infrastruktur och kunderna består av offentliga myndigheter, kommuner och landsting samt medelstora företag. Atea har basen för sin verksamhet i kontorshuset Visionen på A6-området, där nu ett45-tal medarbetare har sin arbetsplats.