Castellum hyr ut till Sports Car Center i Smista

Premiumbilhandlaren Sports Car Center expanderar sin verksamhet och tecknar hyresavtal med Castellum på 730 kvadratmeter i Smista Allé. Området är idag Stockholms mest väletablerade fordonskluster med ett unikt skyltläge mot E4/E20 i södra Stockholm där över 100 000 fordon passerar varje dag.

”Uthyrningen till Sports Car Center ligger helt i linje med Smista Allés starka fordonsprofil. Vi är glada över att hjälpa Sports Car Center expandera inom sin verksamhet samtidigt som de blir ett starkt tillskott bland de befintliga aktörerna i Smista”, säger Stefan Bergström, t.f. VD Castellum Stockholm-Norr.

Castellum bygger en fastighet om cirka 9 000 kvadratmeter fördelade på fyra plan i Smista Allé med lokaler för showroom, butik eller verkstad. Tonvikten bland hyresgäster i området ligger på motorrelaterad verksamhet med befintliga aktörer som Audi, Porsche och Hedin Bil.

”Vi ser fram emot att få öppna vår nya enhet i Smista Allé. Det har varit smidigt att ha att göra med Castellum, de är flexibla och lyhörda inför att göra anpassningar för våra behov som skapar förutsättningar för oss att få en lyckad etablering” säger Anton Puhakka, utvecklingschef Sports Car Center.

När fastigheten står färdig i maj 2019 avslutar den ett långt utvecklingsprojekt där Castellum byggt fastigheter i Smista Allé sedan 2004. Totalt omfattar Castellums bestånd i Smista 59 000 kvm.

För ytterligare information kontakta:

Stefan Bergström, t.f. vd Region Stockholm-Norr, Castellum
Tel: + 46 8 602 33 11
E-mail: stefan.bergstrom@castellum.se
www.castellum.se