Jeeves stärker sin position i Jönköpingsregionen och flyttar till Atollen

Jeeves är en helhetsleverantör av molnbaserade affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag och har sedan starten 1992 haft en stabil tillväxt. Idag har bolaget mer än 2400 kunder som finns främst inom tillverkning, produktion, distribution och partihandeln samt i tjänsteindustrin. På Jeeves lokala kontor i Jönköping arbetar idag 30 branschexperter med framgångsrik implementering av Jeeves ERP hos kunderna.

–Efterfrågan på våra tjänster inom digitalisering ökar och vi har därför sett över vårt behov av utökade och mer anpassade lokaler för våra konsulter i Jönköping. Vi har de senaste åren haft en närmast explosiv tillväxt i regionen då vi fyrdubblat personalstyrkan sedan vi flyttade in i vår tidigare lokal. Nu kan vi ta emot ytterligare nya kollegor i den nya lokalen, som passar våra behov och företagskultur! Vi har redan ett bra samarbete med Castellum så vi är glada att kunna fortsätta vår resa tillsammans, säger Jens Wiik, Regional Service Manager på Jeeves.

–Det känns fantastiskt bra att vi även får vara en del i Jeeves fortsatta satsning när de nu väljer att flytta till Atollen i sommar. Jeeves passar väl in i kvarteret, de är ett nyskapande och kreativt bolag som ser fördelarna med att ha sitt kontor i ett attraktivt läge mitt i city, säger Björn Pellnor, kommersiell förvaltare på Castellum i Jönköping.

Jeeves nya lokaler på plan 5 i byggnaden är ljusa och moderna med en fantastisk vy över stadens puls. I anslutning till byggnaden finns allmänna kommunikationer, cykel- och gångvägar samt P-hus Atollen.

–En avgörande faktor när vi valde Atollen var det attraktiva läget och att vi har kunnat sätta vår prägel på lokalerna. Området kring Munksjön är också oerhört vackert med fina rekreationsområden. Atollen fantastiska läge och Castellums engagemang för att vi skulle få till den optimala lösningen fällde avgörandet, avslutar Jens Wiik, Regional Service Manager på Jeeves.

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige.

Fastigheternas värde uppgår till 89,2 miljarder kronor.

Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvm.

Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors.

I Jönköping äger och förvaltar Castellum 36 fastigheter om sammanlagt 288 770 kvadratmeter till ett värde om cirka 5,1 miljarder kronor.

Castellum har under 2018 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler samt nivå guld för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association).

Castellum är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Castellum, Box 7, 551 12 Jönköping | Tel +46 36 580 11 50 | jonkoping@castellum.

se.