Nu öppnar coworking på Gateway Säve

På Gateway Säve arbetar vi för att stärka klustret inom elektromobilitet och vi vill skapa bra mötesarenor där våra hyresgäster kan utbyta erfarenheter och skapa synergier. Därför öppnar vi en ny coworking-verksamhet på Gateway Säve, så att du som företagare kan utveckla ditt nätverk och stärka din affär.

Coworking-konceptet innebär att man får tillgång till flexibla arbetsplatser på ett nyckelfärdigt, möblerat kontor där olika yrken och branscher samsas under samma tak, vilket skapar möjligheter för erfarenhetsutbyte och samverkan.

– Fördelen med coworking är att företagen kan fokusera på sin kärnverksamhet medan vi sköter alla kringtjänster. Företagen betalar endast för det utrymme de behöver, och tack vare flexibla hyresavtal har man också kortare uppsägningstid jämfört med traditionella kontor, förklarar Nathalie Gullqvist som är restaurang- och konferenschef på Castellums restaurang och konferensanläggningen Nolvik på Gateway Säve.

Företag kan hyra in sig oavsett storlek och anledning; coworking passar till exempel nyetableringar, småföretag samt företag som vill testa att arbeta aktivitetsbaserat. Lokalerna, som ligger vid entrén till flygplatsen, är ljusa tack vare stora fönster med fint ljusinsläpp. Den moderna inredningen är vald med återbruk och hållbarhet i fokus med sober design. Förutom det som ingår i hyran – som gemensam lounge och pentry, kaffe, städning, wifi och skrivare – kan medlemmarna också hyra mötesrum till medlemspris.

– Det känns fantastiskt roligt att få välkomna fler att arbeta på Gateway Säve som står inför en mycket spännande utveckling! Vi tror att attraktiva aktörer lockar till sig andra, nya samarbeten kan utvecklas och området kan expandera i högre takt. Därför verkar vi för att bra mötesarenor erbjuds där våra hyresgäster kan utbyta erfarenheter, samverka och skapa synergier. Och den samverkan hoppas vi kunna bidra med, inte minst med vår ny coworking-yta, säger Mariette Hilmersson, vd Castellum Väst.

FAKTA:

Medlemskap: Företag tecknar medlemskap på antingen tre månader för coworking (med en månads uppsägning) eller sex månader för privat, låsbart kontor (Tre månaders uppsägning).

Vad ingår i medlemskapet? Kontorsplats med höj- och sänkbart skrivbord med tillhörande ergonomisk stol, skrivbordslampa och papperskorg. Skärm finns att hyra. Gemensam lounge och pentry, kaffe/te, städning och wifi ingår liksom skrivare samt rabatt på möteslokaler och lunch.

Konferens och möten: Det finns fyra moderna möteslokaler för 10–155 personer i biosittning samt fyra nya mötesrum som kompletterar anläggningen med ytterligare 34 platser. Den egna restaurangen ordnar förtäring och olika samarbetspartners erbjuder teambuildingaktiviteter.

Kontakt: Vill du veta mer om coworking eller prova på kostnadsfritt? Kontakta Nathalie Gullqvist, nathalie.gullqvist@castellum.se, 031-744 09 29


Läs mer våra lediga lokaler på Gateway Säve >
Utvecklingen på Gateway Säve >