Vacant premises in Alingsås

I handelsstaden Alingsås finns det möjligheter för dig som är ute efter lediga lokaler att hyra. Här finns Castellum på plats med både lediga kontors- och lagerlokaler i olika storlekar och med bra skyltlägen i fastighetsbestånd om cirka 40 000 kvm.

I Alingsås kan Castellum erbjuda lediga lokaler inom kontor och lager, i huvudsak koncentrerade till lägen utmed E20 och Noltorp. Bland våra kunder finns både större IT-bolag, verkstad/industri och kommunala förvaltningar. Här finner du alla våra lediga lokaler i olika storlekar, med bra skyltlägen och närhet till centralstationen.

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Skriv in i sökrutan vilken typ av lokal du är intresserad av så hittar du de lediga lokalerna uppdelat per område. Klicka på respektive lokalförslag så får du mer detaljerad information om just den lokalen. Återigen varmt välkommen till Castellum i Alingsås!

Filter selection

Surface area

Your search resulted in 0 hits