Masthugget 26:1, Centrum, Göteborg

Barlastgatan 2

Addresses

  • Barlastgatan 2,
  • Amerikahuset,
  • Oskarsgatan 9,
  • Amerikahuset,
  • Andra Långgatan 48

Facts

Property designation
Masthugget 26:1
City
Centrum
City
Göteborg
Type
Office
Total area
7,912 m²
Energy performance
170 kWh/m2, yearly

About the property

Anrika Amerikahuset är en av Göteborgs första monumentala byggnader, byggt 1919. Fastigheten är mycket vacker och ligger nära hamnen med utsikt över älven. En varsam renoveringen av Amerikahuset blev klar årsskiftet 1999-2000 och resulterade i att Castellum tilldelades pris för "bästa ombyggnad år 2000".

Area

Amerikahuset ligger centralt, med ett fantastiskt läge intill det glittrande vattnet och med en underbar utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här finns gott om parkeringsmöjligheter och kommunala kommunikationer ca 400 m från den pampiga entrén. Som hyresgäst här kan du dessutom marknadsföra ditt företag med en fasadskylt, väl synlig för alla tusentals som passerar huset varje dag.

Service

Det finns en lunchrestaurang i huset och det finns gott om lunchrestauranger och butiker i närområdet, Masthuggstorget och Stigbergstorget.

Communication

Fastigheten i nära anslutning till leden. Det är mycket goda kommunikationer med spårvagn 3,9 och 11 från Masthuggstorget.

Error notification

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kan du göra din felanmälan direkt här på webbplatsen om du inte har ett akut ärende.

Vid akuta fel under ordinarie arbetstid kontakta FA. Om du inte får tag på FA kan du ringa vårt kontor, med öppettider 08.00-16.30 (lunchstängt 12.00-13.00), på telefonnummer: 031 - 744 09 00.

Vid akuta fel utanför ordinarie arbetstid kontakta Castellums Fastighetsjour på 031 - 744 09 99.

När du skickar en felanmälan till oss kommer vi att behandla dina personuppgifter för att bl.a. kunna kontakta dig om vi behöver det för att åtgärda felet och för att rapportera när felet är åtgärdat. Vill du veta mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter, läs mer här.

A portrait of Tony Blom

Fastighetsansvarig
Tony Blom

A portrait of Jonas Lindskog

Fastighetsansvarig backup
Jonas Lindskog

A portrait of Sofia Wessberg

Förvaltare
Sofia Wessberg

A portrait of Hans-Emil Lundquist

Affärsområdeschef
Hans-Emil Lundquist

In the vicinity

Available premises in the property

Display mode

Cards List

Amerikahuset / Oskarsgatan 9

Göteborg / Centrum

Stort härligt kontor med utsikt mot älven.

Data about the premises

Yta
620 m²
Type
Office