Betongblandaren 10, Mariehäll, Stockholm

Gårdsfogdevägen 8-10

Addresses

  • Gårdsfogdevägen 8-10,
  • Archimedesvägen 1-3

Facts

Property designation
Betongblandaren 10
City
Mariehäll
City
Stockholm
Year of construction
1955
Type
Store
Total area
14,285 m²
Energy performance
79.38 kWh/m2, yearly

About the property

Här har Castellum omvandlat ett tidigare färskvarulager till ett modernt handelshus med starka varumärken. Gott om parkeringsplatser och närhet till både stan och Bromma Blocks har gjort att många av de stora kedjorna valt att etablera sig här.

Area

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån växer nya stadsdelar fram med bostadsområdet Bromma Sjöstad och vidare utveckling in mot Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

I området finns också restauranger som dagligen serverar lunch av hög kvalitet.

Communication

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Parking

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. För dig som arbetar här finns möjlighet att hyra rörliga tillstånd. Det finns även besöks- och kundparkering i området. För mer information, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Cleaning

Vi vill att alla hyresgäster och besökare ska mötas av ett fräscht och snyggt intryck i våra fastigheter. Vi tar gärna emot dina synpunkter på städningen, hör av dig till någon av dina kontaktpersoner hos oss eller lägg upp en felanmälan här på hemsidan.

Snow clearing

Vi har för avsikt att ha snöröjt kör-/gångbanor, entréer och trappor inom området innan klockan 07.00 på vardagar. I områden där butiker finns snöröjs det även på helger.

Outdoor environment

För oss är det viktigt att utomhusmiljön kring våra fastigheter är representativ och känns trygg samt att all belysning fungerar. Vi tar gärna emot synpunkter på trädgårdsskötseln och det allmänna intrycket som fastigheten inger. Hör av dig med eventuella synpunkter till någon av dina kontaktpersoner hos oss eller lägg upp en felanmälan här på hemsidan.

Signs

Om du önskar skylta på fasaden eller annan yta krävs först ett skriftligt godkännande från oss som fastighetsägare. Dessutom måste du som hyresgäst ansöka om bygglov för skylt hos Stockholm kommun. För mer information kontakta din kontaktperson hos oss.

Trash management

Miljörum finns vid lastkajen Gårdsfogdevägen 10 där vi tar emot hushållssopor. Bortforsling av övrigt avfall ansvarar du som hyresgäst själv för att ta hand om på rätt sätt.

Other

Klimatet i lokalerna regleras efter rådande väderlek. Under vinterhalvåret värms lokalen upp av element eller tillförd varmluft som reglerar värmen med avseende på temperaturen i rummet.

Många lokaler är även utrustade med kylning under sommaren. I övriga lokaler är den tillförda luften tempererad vilket bidrar med en viss kyleffekt. För att kylan ska fungera tillfredställande bör det undvikas att öppna fönster under varma dagar, det bidrar till att den varma uteluften kommer in och värmer upp lokalerna ytterligare.

Vid snabbt växlande väderlek eller extrema väderförhållanden ber vi om överseende ifall klimatet temporärt är otillfredsställande. Har ni synpunkter på klimatet kan ni lägga upp en felanmälan här på hemsidan.

Dina kontaktpersoner finns också tillgängliga för att svara på övriga frågor. Utanför ordinarie arbetstid nås vi på vårt journummer 08-602 33 00

Error notification

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kontakta fastighetsansvarig, som nås måndag till fredag kl 07-16, eller gör din felanmälan direkt här på webbplatsen. 

Vid akuta ärenden utanför kontorstid eller på helger och röda dagar når du oss alltid på vårt journummer 08-602 33 00. 

När du skickar en felanmälan till oss kommer vi att behandla dina personuppgifter för att bl.a. kunna kontakta dig om vi behöver det för att åtgärda felet och för att rapportera när felet är åtgärdat. Vill du veta mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter, läs mer här.

A portrait of Magnus Renheim

Fastighetsansvarig
Magnus Renheim

A portrait of Gabriella Perenkranz

Biträdande förvaltare
Gabriella Perenkranz

A portrait of Kim Lindberg

Teknisk förvaltare
Kim Lindberg

A portrait of Lisa Hult

Kommersiell förvaltare
Lisa Hult

A portrait of Karin Jacobsson

Affärsområdeschef
Karin Jacobsson

In the vicinity

Available premises in the property

Display mode

Cards List

Archimedesvägen 1-3

Stockholm / Mariehäll

Fin butik/ showroom med lager mitt i Bromma handel

Data about the premises

Yta
515 m²
Type
Store, Warehouse