Gå till huvudinnehåll

Nyköping Kungshagen

Nyköping Asken 17 (Asken 17)

Industri

Fastighetsbeteckning

Nyköping Asken 17

Adress

Hantverksvägen 7A

Byggnadsår

1950

Total area

1 870 kvm

Om fastigheten

Industrifastighet

Området

Det centrala läget, två kilometer från Nyköpings centrum, gör det smidigt att nå service och kommunikationer.

Kommunikationer

Det är lätt att komma till Nyköping och enkelt att resa vidare därifrån. Motorvägen sveper förbi alldeles utanför Nyköping, från Stockholm Skavsta flygplats tar du dig ut i Europa snabbt och bekvämt. Tågen stannar tjugosex gånger varje dag, smidigt för den som pendlar.

Service

Nyköping, en timme söder om Stockholm, har nära både till Europas storstäder via Stockholm Skavsta flygplats, till skärgården och till det sörmländska kulturlandskapet. I centrum, längs Storgatan, ligger små designbutiker och klädaffärer vägg i vägg med H&M och Ica. Här finns kända kedjor som Filippa K, Philppe Starck och Kalles Kaviar. Under sommaren är folklivet särskilt hett runt hamnen med restauranger och hantverksbutiker längs kajen. Större köpcentrum hittar du vid de södra och norra infarterna. I Nyköping finns mycket att välja på vad gäller sport och kultur. Rosvalla Nyköping Eventcenter är ett exempel - en nybyggd arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

A-Rengörarna i Sörmland AB - Omberg Stefan

Karta

Kontaktperson

Affärsområdeschef Norrköping/ Linköping

Tommy Svärd

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR