Gå till huvudinnehåll

Norrköping Risängen

Norrköping Fotogenen 4

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Norrköping Fotogenen 4

Adress

Importgatan 32

Byggnadsår

1980

Total area

7 472 kvm

Om fastigheten

Imponerande lagerfastighet i Norrköping med utmärkt läge och tillgång till E22 och E4. Perfekt för effektiv lagerverksamhet och smidiga transporter. Närhet till stadens centrum och dynamisk näringslivsmiljö.
Optimal plats för framgångsrik verksamhet.

Området

Fastigheten är belägen i ett mångsidigt industriområde med en bred variation av verksamheter. Här återfinns företag inom återvinning, fordonsindustrin och betongsektorn, bland andra.

Kommunikationer

Fastigheten har ett strategiskt läge intill Söderleden, vilket ger snabb och bekväm åtkomst till både E22 och E4. För den som föredrar kollektivtrafik är det endast en kort 5-minuters promenad till busshållplatsen Lindörondellen, där du enkelt kan ta busslinjerna 11 och 116. Dessutom tar det endast 8 minuter att cykla in till centrala Norrköping. Denna idealiska placering erbjuder både effektiva transportmöjligheter och närhet till stadens centrum.

Parkering

Här finns gott om parkeringsplatser inom fastighetens avgränsade område.

Service

På gångavstånd ligger gatuköket Sibylla och café Risängen som har både frukost- och lunchservering. Närmsta bensinstationen är bara 2 minuter bort med bil. Centrala Norrköping ligger knappt 3 km från fastigheten.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering:
  • Total energianvändning: 104 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 9,15 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Andersson Magnus - Bevego Byggplåt & Ventilation AB - Nordhs Koti - Olofsson Auto AB - Tak o Fuktteknik i Norrköping AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR