Gå till huvudinnehåll

Norrköping Risängen

Norrköping Sågen 7

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Norrköping Sågen 7

Adress

Rörgatan 6, 8

Byggnadsår

1980

Total area

935 kvm

Om fastigheten

Fastigheten Sågen 7 är strategiskt belägen mitt på området Risängen i Norrköping och fungerar som en central knytpunkt med sin perfekta placering.

Område

Fastigheten är strategiskt placerad inom ett mångsidigt industriområde som utmärks av en mångfald av verksamheter. Här återfinns företag inom olika branscher, såsom återvinning, fordon- och båtindustrin, restauranger med mera.

Kommunikation

Fastigheten är fördelaktigt belägen intill Söderleden, vilket ger snabb och smidig tillgång till både E22 och E4. För dem som föredrar kollektivtrafik finns det endast en kort 7-minuters promenad till busshållplatsen Lindörondellen, där du enkelt kan ta busslinjerna 11 och 116. Dessutom tar det endast 5 minuter att cykla till centrala Norrköping.
Denna strategiska placering erbjuder både effektiva transportmöjligheter och närhet till stadens centrum.

Parkering

Här finns gott om parkeringsplatser inom fastighetens avgränsade område.

Service

På gångavstånd ligger gatuköket Sibylla och Café Risängen som har både frukost- och lunchservering. Närmsta bensinstationen är bara 2 minuter bort med bil.
Centrala Norrköping ligger knappt 2 km från fastigheten.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering:
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Interboat Norrköping AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR