Gå till huvudinnehåll

Logistik i Öresundsregionen

Öresundsregionen som omfattar städer på såväl den svenska som den danska sidan, och är den största och mest befolkade regionen i Norden med en befolkning på nära 4 miljoner invånare. Det är en intressant region ur logistikperspektiv, porten in från Europa och med kapacitet i form av såväl hamnar som Nordens största flygfrakthub. Den planerade Fehmarn Bält-förbindelsen som planeras att öppnas runt 2028 kommer innebära att logistiklägen i denna region kommer att bli än mer intressanta.

Vårt utbud

Castellum har över 40 lager- och logistikfastigheter i Öresundsregionen med en yta över 270 000 kvm. Fastigheterna är strategiskt belägna i Helsingborg, Malmö och Köpenhamn i effektiva distributionslägen såväl som mer citynära anläggningar

Visionsbild av lagerfastighet.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile. Kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen för att erbjuda marknaden en hög servicegrad. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som hjälper ert företag att expandera!

Kontakt

Chef Logistik

Hans Sahlin

Relaterat