Apollo 5, Centrum, Borås

Allégatan 6

Adresser

  • Allégatan 6,
  • Tryckerigatan 8,
  • Österlånggatan 5,
  • Yxhammarsgatan 9,
  • Österlånggatan 9,
  • Österlånggatan 9

Fakta

Fastighetsbeteckning
Apollo 5
Område
Centrum
Stad
Borås
Byggnadsår
1930
Total area
7 504 m²
Energianvändning
129.39 kWh/m2, år
Miljöcertifiering
BREEAM In-Use, Good

Om fastigheten

En anrik gammal tegelfastighet från 1930-talet som har ett centralt läge, ca 300 m norr om Stora Torget, i ett område med innerstadsbebyggelse.

Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad i 4-5 plan, utgörande av 2 sammanbyggda huskroppar. Byggnaden innehar 2 st innergårdar.

All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd.

Område

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med en kort promenad till Borås vackra Stadspark och Viskan som rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m.

Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken.

Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap.

Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått.

Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.

Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping.

Ca 5 min promenad från Centralstationen och 10 min promenad till Södra Torget med alla bussar.

Felanmälan

Vid akuta fel utanför ordinarie arbetstid kontakta vår fastighetsjour Securitas tel nr 0104-70 51 05.

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kan du göra din felanmälan direkt här på webbplatsen om du inte har ett akut ärende.

Vid akuta fel under ordinarie arbetstid kontakta FA. Om du inte får tag på FA kan du ringa vårt kontor, med öppettider 08.00-16.30 (lunchstängt 12.00-13.00), på telefonnummer:  033 - 10 31 30

 
 
Ett porträtt av Carl-Erik Andersson

Fastighetsansvarig
Carl-Erik Andersson

Ett porträtt av Linda Hansson

Kommersiell förvaltare
Linda Hansson

Ett porträtt av Ronnie Hagstedt

Teknisk förvaltare
Ronnie Hagstedt

I närheten

Lediga lokaler i fastigheten

Visningsläge

Kort Lista

Österlånggatan 5

Borås / Centrum

Charmig butikslokal nära Kongresshuset och Högskolan

Data om lokalen

Yta
141 m²
Typ
Butik, Kontor