Gå till huvudinnehåll

Om Jönköping Centrum

Vi på Castellum är en av de största fastighetsägarna i centrum

Jönköping centrum består av en mix av moderna och historiska byggnader och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, kaféer och kulturella evenemang. Stadskärnan är välbesökt vilket ger goda affärsmöjligheter för företag inom handels- och tjänstesektorn. 

Vi på Castellum är en av de största fastighetsägarna i Jönköping centrum och har en viktig roll i områdets utveckling. Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, logistikfastigheter och lagerbyggnader.

Vi arbetar för att skapa en hållbar och miljövänlig stadsmiljö genom att använda energieffektiva teknologier och ta hänsyn till miljöaspekter i alla aspekter av vår verksamhet.

Med Castellums investeringar och utvecklingsarbete blir stadskärnan ännu mer attraktiv och konkurrenskraftig för företag som vill etablera sig.

Hör gärna av dig till någon av oss om du har en fråga!

Chef Kommersiell Förvaltning Jönköping

Åsa Brantgården

Kommersiell Förvaltare

Jonas Larsson

Aktuellt i Jönköping

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.