Altartorpet 23, Kungens kurva, Stockholm

Jägerhorns Väg 8

Adresser

  • Jägerhorns Väg 8

Fakta

Fastighetsbeteckning
Altartorpet 23
Område
Kungens kurva
Stad
Stockholm
Byggnadsår
1986
Typ
Butik
Total area
4 212 m²
Energianvändning
80.1 kWh/m2, år

Om fastigheten

Med attraktivt läge invid Kungens Kurva som är Skandinaviens största handelsplats finner ni denna byggnad bestående av kontor, butiker, lager och restaurang. Den vackra tegelfasaden och den stora glasade verandan ger ett trivsamt intryck i sin småskalighet. Denna byggnad erbjuder även rymliga öppna ytor med flexibel planlösning.

Område

Området ligger i närhet med Skandinaviens största affärscentrum vilket leder till att ni som hyresgäst har gångavstånd till Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva. Här finner ni ett stort utbud av butiker, restauranger samt diverse service. Med två minuters bilfärd hittar ni Skärholmen Centrum, som är ytterligare en stor aktör med en portfölj fylld med butiker, restauranger och service av många slag.

Kommunikationer

Fastigheten ligger knappt 500 meter från E4/E20 som gör det lättåtkomligt med bil.

Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna. Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller bussarna.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare.

Städning

Vi vill att du som kund och dina besökare ska mötas av en fräsch entré. Att det inte ligger grus i hörn, är dammiga räcken eller fönsterbänkar skapar trivsel i en fastighet. Vi tar gärna emot synpunkter på städningen, hör gärna av dig till någon av dina kontaktpersoner hos oss.

Detta trapphus städas två gånger i veckan på vintern och en gång i veckan på sommaren.

Snöröjning

Vi har för avsikt att ha snöröjt kör-/gångbanor, entréer och trappor inom området innan klockan 07.00 på vardagar. I områden där butiker finns snöröjs det även på helger.

Enligt avtal påbörjar vi snöröjning när snödjupet är 5 cm eller förväntas bli det enligt prognos.

Utomhusmiljö

För oss är det viktigt att utomhusmiljön kring våra fastigheter är representativ och känns trygg. Vi tar gärna emot synpunkter på trädgårdsskötseln och det allmänna intrycket som fastigheten inger. Hör av dig med eventuella synpunkter till någon av dina kontaktpersoner hos oss.

Skyltning

Om du önskar skylta på fasaden eller annan yta krävs först ett skriftligt godkännande av oss som fastighetsägare. Dessutom måste du som hyresgäst ansöka om bygglov för skylt hos Huddinge kommun. För mer information kontakta din kontaktperson hos oss.

Sophantering

Du som hyresgäst tecknar eget avtal direkt med en återvinningsleverantör gällande hämtning av sorterat avfall. Denne leverantör återvinner sedan allt material som hämtas hos er. Du får på så sätt full kontroll på din totala miljöbelastning. Era hushållssopor kan slängas på Jägerhorns väg 6.

Övrigt

Värmen kommer via element som sitter under varje fönster i hela lokalen. Dessa element betjänas av en s.k. ”tilloppskrets”, en vattenburen värmekrets som kommer från värmeundercentralen. Temperaturen på vattnet som flödar i denna krets är beroende på utetemperaturen. D.v.s. ju kallare det är ute desto varmare utgående temperatur. Elementen är sedan försedda med en s.k. ”termostat”. Denna reglerar temperaturen med avseende på temperaturen som är i rummet där elementet sitter. Detta innebär i praktiken att även om det är kallt ute så kan elementen fortfarande vara kalla förutsatt att det är 21 grader i lokalen. För att få ut maximal värme från elementet ska termostaten vridas motsols tills stopp.

Lokalerna ventileras via s.k. ”mekanisk ventilation”, bestående av 2 fläktar, en för luft som kommer in i lokalen, och en för luft som sugs ut ur lokalen.

Ventilationsaggregatet har både ett värmebatteri och ett kylbatteri, vilket gör att luften kan värmas/kylas efter behov.

Luften som tillförs lokalerna är tempererad och brukar ligga runt 18-20 grader. Under sommarhalvåret, när det finns kylbehov, går temperaturen på den inblåsta luften ner till mellan 16-17 grader.

Under sommarhalvåret aktiveras en s.k. sommarnattkylefunktion. Detta innebär att när det är lite svalare på natten så sätts fläktarna igång för att blåsa in den svalare nattluften i lokalerna i syfte att kyla ner husen efter den varma dagen.

Eftersom huset inte har något separat kylsystem som standard kan det bli varmt i lokalerna under varma sommardagar. Men för att minska problemet med värmen är det viktigt att man inte låter datorer och belysning stå på i onödan under nätterna, eftersom dessa genererar värme som ackumuleras i lokalerna.

Att öppna fönster under dagen bör också undvikas då det enbart bidrar till att den varma uteluften kommer in och ytterligare värmer upp lokalerna.

Felanmälan

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kontakta fastighetsansvarig, som nås måndag till fredag kl 07-16, eller gör din felanmälan direkt här på webbplatsen. 

Vid akuta ärenden utanför kontorstid eller på helger och röda dagar når du oss alltid på vårt journummer 08-602 33 00. 

 
 
Ett porträtt av Mikael Källström

Fastighetsansvarig
Mikael Källström

Ett porträtt av Jari Kyhälä

Biträdande förvaltare
Jari Kyhälä

Ett porträtt av Özlem Balevi

Affärsområdeschef
Özlem Balevi

I närheten

Lediga lokaler i fastigheten

Visningsläge

Kort Lista

Jägerhorns Väg 8

Stockholm / Kungens kurva

Kontor mitt i Kungens Kurva med ett exceptionellt skyltläge

Data om lokalen

Yta
500 m²
Typ
Kontor