Aprikosen 3, Solna, Stockholm

Hemvärnsgatan 11-17

Adresser

  • Hemvärnsgatan 11-17,
  • Hemvärnsgatan 15,
  • Hemvärnsgatan 11,
  • Hemvärnsgatan 13,
  • Hemvärnsgatan 17

Fakta

Fastighetsbeteckning
Aprikosen 3
Område
Solna
Stad
Stockholm
Byggnadsår
1972
Typ
Kontor
Total area
21 569 m²
Miljöcertifiering
BREEAM In-Use, Very Good

Om fastigheten

Aprikosen 3 utgörs av en byggnad som består av en högdel och en lågdel. Byggnaden rymmer främst kontorslokaler men även en restaurang och lagerlokaler. Den totala uthyrningsbara arean är ca 21 600 kvadratmeter. Fastigheten har under de senaste åren genomgått en betydande renovering vilket skapat en mycket trevlig och modern kontorsfastighet

Område

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand. Området har expanderat snabbt under senare år och idag räknar man med att drygt 10 000 människor arbetar här.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationsläge med Solna strands tunnelbanestation endast någon minut från fastigheten. Till Sundbyberg, där pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg avgår, tar det cirka 10 minuter att promenera. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand.

Parkering

I garaget finns det plats för ca 230 bilar och det finns även ca 150 parkeringsplatser tillhörande fastigheten.

Parkando har hand om driften av parkeringsanläggningen. Har du som hyresgäst några frågor rörande parkeringar i fastigheten kontaktas Parkando.

Kontaktuppgifter till Parkando:

Telefon: 08-408 396 38

E-post: kundservice@parkando.se

Städning

Vi vill att du som kund och dina besökare ska mötas av en fräsch entré. För att skapa trivsel i fastigheten vill vi hålla gemensamma ytor fria damm och grus. Vi tar gärna emot dina synpunkter på städningen, hör av dig till någon av dina kontaktpersoner hos oss eller lägg upp en felanmälan här på hemsidan.

Snöröjning

Vi har för avsikt att ha snöröjt kör-/gångbanor, entréer och trappor inom området innan klockan 07.00 på vardagar. I områden där butiker finns snöröjs det även på helger.

Utomhusmiljö

För oss är det viktigt att utomhusmiljön kring våra fastigheter är representativ och känns trygg samt att all belysning fungerar. Vi tar gärna emot synpunkter på trädgårdsskötseln och det allmänna intrycket som fastigheten inger. Hör av dig med eventuella synpunkter till någon av dina kontaktpersoner hos oss eller lägg upp en felanmälan här på hemsidan.

Övrigt

Hyresgästerna har tillgång till cykelparkering inomhus och kan även få möjligheter till omklädningsrum och gym med duschar och låsbara skåp.

Felanmälan

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kontakta fastighetsansvarig, som nås måndag till fredag kl 07-16, eller gör din felanmälan direkt här på webbplatsen. 

Vid akuta ärenden utanför kontorstid eller på helger och röda dagar når du oss alltid på vårt journummer 08-602 33 00. 

 
 
Ett porträtt av Gunnar Wretström

Fastighetsansvarig
Gunnar Wretström

Ett porträtt av Jim Henell

Teknisk förvaltare
Jim Henell

Ett porträtt av Victor Pettersson

Kommersiell förvaltare
Victor Pettersson

Ett porträtt av Anders Hägglund

Affärsområdeschef
Anders Hägglund

I närheten

Lediga lokaler i fastigheten

Visningsläge

Kort Lista

Hemvärnsgatan 13

Stockholm / Solna

Kontor med lasthiss i Solna Strand

Data om lokalen

Yta
513 m²
Typ
Kontor

Hemvärnsgatan 15

Stockholm / Solna

Fint kontor med egna rum

Data om lokalen

Yta
571 m²
Typ
Kontor

Hemvärnsgatan 15

Stockholm / Solna

Fint kontor med lunchrestaurang i huset

Data om lokalen

Yta
187 m²
Typ
Kontor

Hemvärnsgatan 11

Stockholm / Solna

Fint kontor med lasthiss

Data om lokalen

Yta
225 m²
Typ
Kontor