Gå till huvudinnehåll

Om Företagsstaden l11

Hållbarhet är i fokus i Företagsstaden l11

Företagsstaden l11 i Växjö är ett affärsområde som ligger i den norra delen av Växjö. Vi på Castellum äger och förvaltar Företagsstaden l11. Vi ser till att byggnaderna är moderna och hållbara, och att de uppfyller de höga standarder som krävs för att minska miljöpåverkan.

Företagsstaden l11 har många fördelar för företag som verkar här. Det finns gott om parkeringsplatser för både anställda och besökare, och området är lätt att nå med bil, cykel eller kollektivtrafik. Castellum erbjuder dessutom tillgång till gemensam bilpool för hyresgäster för att uppmuntra till att dra ner på onödiga bilresor med sin egen bil och istället välja ett mer hållbart färdsätt. Fordonspoolen består initialt av två stycken cyklar och två bilar, som dessutom laddas av Castellums egen solcellsanläggning på taket av Idrottskliniken.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Uthyrningskoordinator

Annie Börjesson

Kommersiell Förvaltare

Erik Persson

Aktuellt från Företagsstaden

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.