Gå till huvudinnehåll

Om Bulltofta

Bulltofta är ett spännande område som har mycket att erbjuda, området ligger i Malmö och har ett rikt kultur- och naturarv med flera parker och grönområden, såsom Bulltofta rekreationsområde, som är en populär plats för avkoppling och motion.

Området är känt för sin mångfald av verksamheter och är en attraktiv plats att etablera sig på. Här erbjuder vi moderna och flexibla lokaler för kontor, handel och logistik

Som en av Malmös mest centrala områden erbjuder Bulltofta ett utmärkt läge med enkel åtkomst till både motorvägar och kollektivtrafik. Området har goda kommunikationer med både buss och tåg, och det är också lätt att ta sig till motorvägen E6. Bulltofta är en dynamisk plats med ett varierat utbud av restauranger, caféer och butiker. 

 

 

Aktuellt från Malmö

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.