Drönarfoto över området.

Moderna lokaler på bästa skyltläge

Moderna lokaler för lager, logistik, industri och handel på absolut bästa skyltläge. I de nyproducerade byggnaderna finns det stora möjligheter för hyresgästerna att skräddarsy sina lokaler efter sin verksamhet. Tillsammans med Castellums erfarenheter skapar vi arbetsplatser att längta till och som är anpassade till just era förutsättningar.

Strategiskt läge Bra kommunikationer Energiförsörjning solceller
Vy över området.

Mätarvägen 7

Stockholms mest strategiska läge inom lager & logistik

Med exceptionellt skyltläge, precis vid infarten till Brunna byggs nu både mindre lokaler på hantverkslängan och mer specifikt Petterbergsvägen 31, från cirka 400 kvm - 1200 kvm och större höglager med 2300 kvm– 3100 kvm på Mätarvägen 17. Lokalerna lämpar sig för lager eller produktion och kommer färdigställas under Q2 2023. Närheten till E18 och E4 ger mycket goda distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen.

Här har ni som hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av lokalerna. På entréplan kommer smidig in- och utlastning kunna ske och kontors- och personalutrymmena kommer finnas en trappa upp på entrésolplanet.

Takhöjd 11 m fri takhöjd
Bärighet 5 000 kg/kvm
Solcellsanläggningar ca 500 kW installeras på tak
Säkerhet Säkerhetsklass 2
Miljöklassificering Miljöbyggnad Silver

Mätarvägen 43

Inflyttningsklart på Mätarvägen 43

Vid Mätarvägen 43 erbjuder vi moderna lokaler för lager och logistik. Ytorna är färdigställda och inflyttade. Fastigheten är anpassad efter lager och lätt industri med stor flexibilitet. Den helt nya lokalen erbjuds i storlekar från 5 144 kvm till 11 754 kvm. Perfekt för till exempel e-handelsföretag som behöver lager och kontor samlat, eller grossistföretag med lagerförsäljning. I Brunna erbjuder också Castellum lokaler för lager och logistik på Mätarvägen 9 och 45 som i dagsläget är fullt uthyrda.

Strategisk placering vid E18

Den strategiskt starka placeringen vid E18 och närheten till både Bromma och Arlanda flygplats är bara några saker som talar för nya industriområdet Brunna i Upplands-Bro. Det geografiska läget ger effektiva distributionsvägar till Stockholm, Mälardalen och resten av landet där tillgängligheten förbättras ytterligare när Förbifart Stockholm står klar. Närheten till E4 ger ytterligare möjligheter till sjötransport via Gävle hamn. Området nås enkelt med bil, även ett flertal busslinjer trafikerar området till och från Kungsängen som är närmaste pendeltågsstation. Avståndet till Stockholm är ungefär 30 km och du når både Arlanda och Bromma flygplats på mindre än 30 minuter.

Här ligger Brunna

Kontakta oss

Affärsutvecklare

Marie Frid

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.