Visionsbild av lobbyn.

Där möten får svängrum och människor andrum

Du som jobbar hårt och siktar högt kan behöva hämta andan på vägen. Därför skapade vi Cloud100. En plats med utrymme att samla såväl kollegor som tankar. Där du kan hitta inspiration, kraft, arbetsglädje och där du enkelt kan få hjälp med allt som gör att dagen flyter på.

Restaurang Möten och konferens Service
Lokaltyp Kontor, restaurang, konferens
Konceptdesigner Monica Eskendahl
Uthyrningsbar yta Ca 2 500 kvm
Visionsbild av uteservering.
Visionsbild av kontorsmiljö.
Visionsbild av matsal.

Granne med Gärdets gröna vidder

Cloud100 ligger på Tegeluddsvägen 100, alldeles vid Gärdets gröna vidder. Området bjuder på många möjligheter till olika aktiviteter och upplevelser.

Här ligger Cloud100

Kontakta oss

Uthyrare

Hannah Eriksson

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.