Gå till huvudinnehåll
Exteriörbild av fastigheten.

Sveriges första miljöcertifierade padelhall

Hede Padelcenter är Kungsbackas första padelcenter, strategiskt placerat längs med infarten till Kungsbacka. Efter om- och tillbyggnad av Castellums fastighet på Faktorvägen 1 blev byggnaden cirka 7 500 kvm.

Miljöbyggnad Silver Minst 9 meters spelhöjd Elbilsladdning

Ett välkommet tillskott till området

Ett av Nordens bästa padelcenter

"Vi är väldigt glada att få utveckla ett av Nordens bästa padelcenter tillsammans med Castellum. Det har länge funnits ett sug efter padel i Kungsbacka och nu äntligen kommer vi kunna erbjuda invånarna ett center i absolut toppklass. Hede Padelcenter kommer vara så mycket mer än bara ett "padelcenter", säger Niklas Öberg, delägare Hede Padelcenter.

"Det är glädjande att kunna hälsa Hede Padelcenter välkomna som hyresgäster till oss. Deras verksamhet blir ett välkommet tillskott till området och till Kungsbacka", säger Stefan Vilhelmsson, affärsområdeschef på Region Väst i Castellum.

Lokaltyp Sportanläggning
Adress Faktorvägen 1, Kungsbacka
Uthyrningsbar yta 7 500 kvm
Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver
Färdigställt Hösten 2020

Här ligger Hede Padelcenter

Kontakt

Uthyrare

Mathias Grahn

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.