Visionsbild av fastighet och område.

Nytt möter gammalt

Sedan Castellum köpte fastigheten som tidigare inrymde Stockholm Vatten och Gasverket har en omfattande renovering gjorts. Resultatet har blivit ljusa, moderna kontor i en historisk miljö och omgivning. I ett nästa steg undersöks nu möjligheten av bygga nya arbetsplatser på innegårdarna.

Nära Stockholms citykärna Moderna arbetsplatser Historisk miljö

Torsgatan

Nya attraktiva kontor i ett växande Stockholm

I ett växande Stockholm med hög inflyttning och stark utveckling av näringslivet finns ett behov av att tillföra fler moderna arbetsplatser. Genom att rusta upp och ta hand om kulturarvet i den Ferdinand Boberg-ritade fastigheten kan vi bidra till detta. Castellum ser Torsgatan som ett område med mycket stor utvecklingspotential, närheten till Stockholms citykärna gör att området i framtiden kan ingå i en större citykärna, som skapar attraktivitet och kvalitet för såväl boende som de som arbetar i kvarteret.

Innergårdarna blir vårt nav för hela kvarteret. Här vävs moderna arbetsplatser, historiska verkstadsmiljöer och bostäderna samman till en komplett helhet.

Uthyrningsbar yta ca 7 000 kvm
Inflyttning Enligt överenskommelse
Arkitekt Fojab
Visionsbild av fastighet.

Här ligger Torsgatans nya innergårdar

Kontakta oss

Projektutvecklare

Per Wilhelmsson

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.