Välkommen till Castellum

Castellum är Sveriges minsta stora fastighetsbolag. Tidigare hette vi Aspholmen, Briggen, Brostaden, Corallen, Eklandia och Harry Sjögren. De sex bolagen ingick i samma koncern och 2016 samlades vi tillsammans med Norrporten under gemensam flagg.

Varje dag går 250 000 personer till jobbet i våra lokaler. Vi förvaltar, förädlar och utvecklar vi kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik i 14 svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Men viktigast är, precis som det alltid varit, att varje lokal hjälper och stärker kundens verksamhet.

Om du redan är kund är det business as usual: människan i centrum och fastigheten runtom. För så jobbar ett dynamiskt fastighetsbolag, inte främst med fastigheter, utan med människor. Och deras framtid.

Om du inte redan är kund hos Castellum, hör av dig till ditt lokala kontor för ett samtal om hur vi kan hjälpa din verksamhet och dina medarbetare att växa.

Ditt eget husteam!

Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal. Som kund har du ett eget, dedikerat Castellumteam som ser till att du trivs och att allting fungerar.