Lätt för dig att säga, boomer.

Boomer

Vad skönt det ska bli i framtiden, säger du.

Att kunna välja om arbetsdagen avverkas hemma eller på kontoret. Du tycker det ger en frihetskänsla och större möjlighet att planera tiden. Men. Jo, det finns alltid ett men. Nu är ju inte du framtiden. För även om det är du som beslutar om den, framtiden alltså, så tillhör den dom unga. Och kruxet med just den målgruppen är att dom inte riktigt har samma förutsättningar som du.

Att säga att det ska bli skönt i framtiden med möjligheten till hemmajobb och gräsklippande luncher – ja, det är lätt för dig att säga, boomer. I en liten 1:a går det inte att skilja på arbetsplats och sovrum. Och med det blir det också svårt att skilja på arbete och fritid. För att inte tala om de mentala påfrestningarna av att bara ha fyra väggar att förhålla sig till.

Så. Innan du tar beslut om hur er arbetsplats ska te sig i framtiden – ska du kanske kolla på videoklippen nedan. Efter det kan vi väl tillsammans diskutera fram hur ni ska hantera morgondagens arbetsplats och komma på lösningar som passar alla – ung som gammal.