Webinar: Så blir framtidens kontor - om medarbetarna själva får välja.

87% vill gå tillbaka till kontoret när coronapandemin är över, och det är de unga som längtar mest. Det visar en färsk undersökning från Castellum. Men vad är det de saknar och hur skulle framtidens kontor vara utformade om medarbetarna själva fick välja? Det berättar vi mer om på detta kostnadsfria webinar den 1 december.

Vi har låtit drygt 1000 kontorsanställda svara på en undersökning om hur deras arbete och hälsa påverkats av att jobba hemifrån, och var och hur de helst skulle arbeta efter coronapandemin. Den 1 december presenterar vi svaren och bjuder in en expertpanel för att diskutera vilka konsekvenser de nya insikterna kan få på morgondagens kontor.

  • Vad: Webinar om framtidens kontor
  • När: 1 december 2020, kl 11:45-13:00
  • Var: Anslut via Teams

Panelen består av Katarina Gospic, hjärnforskare och entreprenör inom proptech och hälsa, Henrik Byström, medlem i United Spaces och affärsområdeschef för Modern Workplaces på Microsoft, och Malin Engelbrecht, projektchef för strategiska initiativ och grundare av Castellums innovationslab Next20. Moderator är Gunilla Grahn-Hinnfors som till vardags ansvarar för stadsutvecklingsfrågor på Västsvenska Handelskammaren.

Anmäl dig här

Ange namn och e-post i formuläret nedan för att anmäla dig. Passar inte tiden? Anmäl dig ändå så skickar vi en länk till det inspelade webinaret efteråt. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR.

Vill du prenumerera på Castellums nyhetsbrev och få tips om liknande evenemang?