Webinar: Ett hållbart arbetsliv i ”det nya normala”

Efter mer än ett år av hemarbete har vi anpassat vardagen efter restriktioner och hemarbete. Den fysiska aktiviteten som var en naturlig del av att ta sig till kontoret, gå mellan möten och obehindrat besöka gymmet har uteblivit och en isolerad tillvaro har ett mentalt pris. Hur har välmående och folkhälsa påverkats? Vem ansvarar för att medarbetarna mår bra i dessa tider? Och hur tar vi nästa steg som individer, företag och samhälle för att förbättra vår hälsa och hitta en hållbar livsstil när många måste fortsätta – eller senare väljer – att jobba hemifrån?


Tillsammans med Grant Thornton och Twitch Health bjöd vi den 18 maj 2021 in till ett livesänt webinar om vem som ansvarar för medarbetarnas hälsa och välmående på hemmakontoret och vad man kan göra som arbetsgivare. Under en matnyttig timme får du höra forskare, experter och näringsliv dela med sig av sina erfarenheter och diskutera de utmaningarna vi står inför.

  • Vad: Webinar om hållbart arbetsliv i det nya normala
  • När: On demand, när det passar dig

Se det inspelade webinaret

Nu kan du se det inspelade webinaret när det passar dig, allt du behöver göra är att scrolla ner på sidan, klicka på play och luta dig tillbaka. Vill du sedan veta mer om hur pandemin påverkat svenskarnas syn på arbetslivet och hur och var vi vill arbeta efter pandemin, då ska du läsa vår senaste rapport om framtidens arbetsliv. Den är helt kostnadsfri och kan laddas ner här på Castellum.se.


Beställ rapporten Framtidens arbetsliv 2021

Moderator: Claes-Johan Larsson

I panelen:

Ulrika Årehed Kågström
Generalsekreterare, Cancerfonden

Daniel Berglind
Forskare inom folkhälsa, Karolinska Institutet

Anders Wallensten
Läkare, biträdande stadsepidemiolog och författare till boken "Hälsogåtan"

Helena Dino
People Experience Director, Castellum

Anna Johnson
VD, Grant Thornton

Fredrik Karlsson
VD och grundare, Twitch Health