Webinar: Vem ansvarar för kontorets hållbarhet?

Hållbarhet är onekligen på allas läppar, och agendor. Det gäller i allra högsta grad Castellums hyresgäster och vi märker att intresset för och satsningarna på hållbarhet ökar snabbt. Därför tog vi tillsammans med sju andra europeiska fastighetsbolag initiativ till en unik undersökning kring hyresgästers syn på deras lokalers hållbarhet.

Är lokalernas footprint något man beaktar i sina hållbarhetsstrategier? Hur kan vi som fastighetsägare och -förvaltare bidra till våra hyresgästers hållbarhetsmål till exempel inom resursanvändning, energieffektivisering, klimatbelastning och smart avfallshantering? Och hur kan hyresvärd och hyresgäst samarbeta kring hållbarhet?

Detta och mycket mer diskuterar vi tillsammans med panelen på vårt kostnadsfria webinar tisdagen den 22 juni klockan 8.00-9.00 då vi också presenterar resultaten från undersökningen om hyresgästers syn på hållbara kommersiella lokaler.

Passar inte tiden? Anmäl dig ändå, så skickar vi en länk till det inspelade webinaret efteråt.

Ange namn och företag i formuläret nedan för att få tillgång till webinaret och presentationen, samt e-postadress om du framöver vill få mejlutskick om fler liknande evenemang, rapporter och nyheter från Castellum. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR.

Ja tack, jag vill anmäla mig till webinaret

Vill du prenumerera på Castellums nyhetsbrev och få tips om liknande evenemang?

Medverkande

I panelen:

Anna Graaf
Hållbarhetschef, White Arkitekter

Sara Gorton
Head of Environmental Strategy, Telia Company

Mattias Goldmann
Chief Sustainability Officer, Sweco

Filip Elland
Hållbarhetschef, Castellum

Moderator: Sofia Arkelsten