Nyheter

 • Ny projektutvecklingschef till Castellum Öresund

  ​För att ytterligare stärka sin position inom stads- och projektutveckling har Castellum Öresund rekryterat Anna Björklund som projektutvecklingschef. Anna kommer närmast från Skanska Öresund där hon under 17 år haft flera olika roller, nu senast som affärsutvecklingschef.

 • Castellum förnyar i Helsingborg

  Castellum säljer två mindre fastigheter, belägna i centrala Helsingborg. Satsar på byggnation av nya moderna kontor på Oceanhamnen.

 • Castellum uppför ny Audi-anläggning för Möller Bil i Göteborg

  Castellum startar nu nybyggnationen av en Audi-anläggning för Möller Bil Sverige AB på Exportgatan 2-6 i Backa i Göteborg. Ett 10-årigt hyresavtal har tecknats avseende byggnaden om 4 852 kvm. Anläggningen kommer att erbjuda bilförsäljning, kontor, verkstad, lager och biltvätt och beräknas vara färdigställd sommaren 2019.

 • Castellum hyr ut 3 000 kvm till Göteborgs Stad

  Castellum har tecknat hyresavtal med Göteborgs Stad, SDF Askim-Frölunda-Högsbo, avseende en kontorslokal om ca 3 000 kvm på F O Petersons gata 9 i Högsbo i Göteborg.

 • Castellum satsar på solceller i Malmö

  I samarbete med E.ON installerar Castellum Malmös tredje största solcellsanläggning på 2400 kvm på fastigheten Gulsippan som ligger i området Valdemarsro.

 • Castellum hyr ut 3 400 kvm till Stigbergets Bryggeri i Partihallsområdet i Göteborg

  Castellum har tecknat hyresavtal med Stigbergets Bryggeri AB avseende en produktions- och lagerlokal om 3 400 kvm på Blomstergatan 13 i Partihallsområdet i Göteborg.

 • Castellum uppför ny Kia-anläggning för Hedin Bil Göteborg

  Castellum startar nu nybyggnationen av en Kia-anläggning för Hedin Bil på Trankärrsgatan 3 i Tagene, Göteborg. Ett 10-årigt hyresavtal har tecknats avseende byggnaden om ca 2 100 kvm. Anläggningen kommer att erbjuda bilförsäljning, kontor, verkstad samt lager och beräknas vara färdigställd sommaren 2019.

 • Castellum välkomnar Long Stay Hotel i Stockholm

  Efterfrågan på lägenhetshotell för privatpersoner och företag har ökat kraftigt det senaste året i Stockholmsregionen. Nu öppnas en möjlighet, då 52 nyrenoverade studios tillskapas i Sollentuna.

 • Castellum väljer innovativ teknik för nyproduktion i Stockholm

  I Rosersberg strax norr om Stockholm uppför Castellum en lagerlokal om 12 500 kvadratmeter. Området, Stockholm Nord Logistikcenter, är en etablerad plats för lager- och logistik med utmärkt läge utmed E4.

Visar 1-10 av 181

Visa ytterligare 10 nyheter