Nyheter

 • Castellum i Stockholm tecknar avtal med Carlsberg Sverige

  Lokalen kommer att användas för Carlsberg Sveriges serviceverksamhet. Flytten till Rosersberg innebär en effektivisering då servicelokaler tidigare funnits på flera olika adresser runt om i Stockholm.

 • Svenska Pilkington Automotive väljer Castellum i Stockholm som ny fastighetsvärd

  Eriksbergs industriområde, ligger strategiskt placerat strax söder om Stockholm. Här ska Svenska Pilkington Automotive expandera sin verksamhet i Castellums lokaler.

 • Symbio hyr centralt kontor av Castellum i Stockholm

  Lokalen som är cirka 600 kvm ligger i den välkända fastigheten Flat Iron Building. Här finns närhet till både kommunikationer, restauranger och annan service.

 • Pop-up butiken som hjälper fattiga människor i Östeuropa

  Sedan i slutet av november 2017 har Sam-Hjälp fått möjlighet att ha en Pop-up butik i Castellums fastighet Hotellet 8 i centrala Jönköping. I Sam-Hjälp med säte i Jönköping arbetar idag ca 160 volontärer tillsammans med fyra anställda. Alla lastare, chaufförer, butiksarbetare etc jobbar gratis. Tack vare det stora ideella engagemanget kan hela 98% av skänkta medel gå direkt till mottagarna.

 • Castellum i Stockholm förstärker organisationen

  Castellum är idag ett av de ledande bolagen inom hållbar fastighets- och stadsutveckling. För att ytterligare stärka sin position utökar Region Stockholm-Norr sin organisation och rekryterar två Projektchefer med fokus på regionens stadsutvecklingsprojekt.

 • Castellum hyr ut 4 000 kvm till June Avfall och Miljö AB

  Castellum i Jönköping har tecknat hyresavtal med June Avfall och Miljö AB, som därmed hyr cirka 4000 kvm på Momarken 42, Torsvik av Castellum.

 • Nordic Wellness till Castellum mitt i City

  Nordic Wellness flyttar in på Drottninggatan 64 i Norrköping. Fastigheten byggdes 1944 och den aktuella lokalen anpassades för en av Norrköpings första och största biografer, Avenyn.

 • Castellum hyr ut centralt till Region Jönköpings län

  Genom omflyttning av hyresgäster har Castellum kunnat erbjuda Region Jönköpings län en möjlighet att bedriva röntgenverksamhet i lokaler i kvarteret Atollen, mitt i Jönköping city. Starten är planerad till senvåren 2018.

 • Italiensk restaurang till Atollen

  Restaurangutbudet i Atollen växer. Under våren öppnar restaurangen Ciro, ett nytt casual dining-koncept som idag inte går att hitta i Jönköping. Satsningen innebär samtidigt att Castellums fastighet Kv. Algen nu är fullt uthyrd.

 • Castellum hyr ut 11 800 kvm till Arcam i Mölnlycke

  Castellum har tecknat hyresavtal med 3D-printbolaget Arcam avseende 11 800 kvm på Designvägen 2 i Mölnlycke. Inflyttning sker första kvartalet 2019.

Visar 1-10 av 145

Visa ytterligare 10 nyheter