”Lätt att ha att göra med Castellum”

– Det har varit lätt att ha att göra med Castellum. Patrik Lundqvist, VD i Biz Apartment leder ett företag som växt snabbt och nu driver tre lägenhetshotell i Stockholmsområdet.

Första kontakten med Castellum fick han när Biz apartment skulle ta över operatörsansvaret för det lägenhetshotell med drygt 100 rum man driver i Solna sedan början av 2017.
– Vi har fått hjälp på alla vis – man har underlättat, förstått och varit engagerad i vår business, säger Patrik Lundqvist och nämner särskilt Andreas Wik, en av Castellums affärsområdeschefer i Stockholm.

Biz Apartments lägenhetshotell är inredda så att det ska kännas som att man är hemma och är fullt utrustade med kök, matplats samt möjlighet till garageplats. Det erbjuds dessutom tvättstuga, dygnet-runt-bemannad reception, frukostservering och fritt wifi.

– Att bo borta ska kännas så hemma som möjligt, säger Patrik Lundqvist. Våra lägenheter passar lika bra för den som bara behöver boende en enstaka natt, vill stanna under en weekend eller under längre tid. Vi brukar säga att hos oss får du hotellets service och lägenhetens bekvämlighet.
Biz Apartment driver sedan 2010 ett lägenhetshotell med 175 hotellägenheter på Gärdet i Stockholm. Utöver verksamheten i Solna har bolaget nu expanderat ytterligare och driver sedan den 1 april 2017 ett lägenhetshotell i Hammarby Sjöstad om 168 lägenheter.

– För oss är det positivt när fastighetsbolag och hotelloperatör kan jobba tätt tillsammans, det ger goda långsiktiga förutsättningar, säger Patrik Lundqvist.