Välkommen till Castellum i Helsingborg

Söker du en ny lokal, eller vill du veta mer om det där stora bygget i Oceanhamnen? Oavsett vad så har du kommit rätt. Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser och kommersiella fastigheter på flera platser runt om i stan. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas genom optimala arbetsplatser.

Missade du något av våra seminarier under H22?

Inga problem! Seminarierna har spelats in kan ses via knapparna nedan.

Från kontor till kultur - ett seminarium för dig som funderar på kontorets roll i framtidens arbetsliv. Castellums senaste rapport Framtidens Arbetsliv 2022 presenteras och vår arbetsplatsstrateg Heléne Lidström besvarar frågorna hur, var och när svenska kontorsarbetare vill jobba i framtiden.

Framtidens energisystem - ett seminarium om framtidens energisystem i staden och hur man som aktör kan vara en del i omställningen. Lyssna på ett intressant panelsamtal med Castellums hållbarhetschef Filip Elland med gäster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Undrar du vad som ska bli av det där stora bygget mitt i stan, eller vill du hålla koll på senaste trenderna inom framtidens arbetsliv och hållbara arbetsplatser? Då är Castellums nyhetsbrev något för dig. Ingen spam, inga förpliktelser. Bara sjyst info, smarta tips och massor av inspiration.