Stockholm

Söker du en ny lokal? I city, närområdena eller i något av våra spännande utvecklingsprojekt? Oavsett var så har du kommit rätt. Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser och kommersiella fastigheter på flera platser runt om i stan. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas genom optimala arbetsplatser.

Vi skapar framgångsrika arbetsplatser i Stockholm

Castellum har flera spännande ny- och ombyggnadsprojekt på gång i Stockholm. I den nya, framväxande stadsdelen Hagastaden bygger vi Infinity, ca 20 000 kvm med hållbarhet och hälsa i fokus. I Hornsberg gör vi en omfattande ombyggnad av vår fastighet på Lindhagensgatan 133, där vi spar den karaktäristiska tegelfasaden med anor från tidigt 1900-tal men invändigt renoverar lokalerna till att omfatta dagens alla önskemål och krav på arbetsplatser. Oavsett vilken typ av lokal. i vilken del av stan ni är ute efter så har vi passande alternativ.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Undrar du vad som ska bli av det där stora bygget mitt i stan, eller vill du hålla koll på senaste trenderna inom framtidens arbetsliv och hållbara arbetsplatser? Då är Castellums nyhetsbrev något för dig. Ingen spam, inga förpliktelser. Bara sjyst info, smarta tips och massor av inspiration.