Välkommen till Castellum i Lund

Söker du en ny lokal? Nära vägarna, nära centrum eller nära forskarhjärnorna i navet av Ideon? Oavsett var så har du kommit rätt. Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser och kommersiella fastigheter på flera platser runt om i stan. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas genom optimala arbetsplatser.

Här bygger vi framtidens arbetsplatser

Nu växer framtidens arbetsplatser fram i redan etablerade Edison Park på Ideon Science Park i Lund. Inspirerade av internationella campus låter vi området präglas av öppna grönytor, perfekt grogrund både för människor och idéer. Med två nya kontorsbyggnader, ett mobilitetshus och ett inbjudande grönområde knyts befintliga hus ihop med det nya och gränsen mellan ute och inne suddas ut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Undrar du vad som ska bli av det där stora bygget mitt i stan, eller vill du hålla koll på senaste trenderna inom framtidens arbetsliv och hållbara arbetsplatser? Då är Castellums nyhetsbrev något för dig. Ingen spam, inga förpliktelser. Bara sjyst info, smarta tips och massor av inspiration.