Välkommen till Castellum i Malmö

Söker du en ny lokal? Nära vägarna, i centrum eller i Nyhamnen som blir Malmös nya nav för näringslivet? Oavsett var så har du kommit rätt. Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser och kommersiella fastigheter på flera platser runt om i stan. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas genom optimala arbetsplatser.

Vi är med och skapar Malmös nya framsida

Nyhamnen ligger vid havet, i direkt anslutning till Centralstationen. Här växer en ny hållbar stadsdel fram med en blandning av bostäder och verksamheter, handel och service. Området är tänkt att bidra till att stärka Malmös attraktivitet, för boende samt som etableringsplats och nav för näringslivet. Utbyggnaden av Nyhamnen kommer att ske etappvis under flera decennier. Norr och öster om Malmö Centralstation är utvecklingen redan igång. Till exempel så bygger vi E.ONs nya nordiska huvudkontor och norra Europas största domstolsbyggnad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Undrar du vad som ska bli av det där stora bygget mitt i stan, eller vill du hålla koll på senaste trenderna inom framtidens arbetsliv och hållbara arbetsplatser? Då är Castellums nyhetsbrev något för dig. Ingen spam, inga förpliktelser. Bara sjyst info, smarta tips och massor av inspiration.