Uppsala

Söker du en ny lokal? I city, närområdena eller i något av våra spännande utvecklingsprojekt? Oavsett var så har du kommit rätt. Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser och kommersiella fastigheter på flera platser runt om i stan. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas genom optimala arbetsplatser.

Vi är med och skapar Uppsalas nya framsida

I ett av stans bästa lägen har Castellum byggt Kungspassagen. Här skapar vi morgondagens arbetsplatser med hälsa och välmående i fokus. Lägg till en gemensam takterrass för avkoppling, motion i utegymmet eller möjlighet att arbeta utomhus genom vårt eget koncept WorkOUT. Ökat välbefinnande, minskad stress och en positiv inverkan på kreativiteten är bara några i raden av effekter som forskningen visat att vi får av att vistas utomhus.
Ett annat spännande område är Främre Boländerna, där innerstaden och Boländerna växer samman och där Castellum är en betydande aktör med flera fastigheter och utvecklingsprojekt i området.

Senaste nytt från Castellum i Uppsala

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Undrar du vad som ska bli av det där stora bygget mitt i stan, eller vill du hålla koll på senaste trenderna inom framtidens arbetsliv och hållbara arbetsplatser? Då är Castellums nyhetsbrev något för dig. Ingen spam, inga förpliktelser. Bara sjyst info, smarta tips och massor av inspiration.