Stockholm

Stockholmsområdet ett av de viktigaste områden i landet för logistik, med landets största konsumtionsmarknad och en befolkning i Storstockholm om ca 2,3 miljoner invånare. Här finns ett flertal hamnar där ytterligare kapacitet skapas när Norvik öppnar ca 2020. Arlanda är landets största fraktflygplats med reguljära avgångar till de viktigaste godsnaven. Under åren 2013-2018 tillfördes ca 375 000 kvm logistikyta vilket gör regionen till den näst största avseende tillväxt.

Vårt utbud

I dagsläget har Castellum 36 lager- och logistikfastigheter i denna region med en yta om totalt 256 000 kvm. Fastigheterna är belägna i såväl strategiska logistiklägen som som Brunna och Rosersberg samt i citynära lägen som Västberga, Årsta, Länna och Sollentuna.

Castellum förfogar över 180 000 kvm logistikmark i Brunna där två byggnader med total yta 24 300 kvm är under uppförande.

Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile. Kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen för att erbjuda marknaden en hög servicegrad.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som hjälper ert företag att expandera!

Sahlin, Hans

Chef Logistik Sahlin, Hans