Henrik Saxborn väljs in i PSP Swiss Property styrelse

Castellums verkställande direktör Henrik Saxborn valdes den 9 april in i fastighetsbolaget PSP Swiss Propertys styrelse.

PSP Swiss Property är ett av schweiziskt ledande fastighetsbolag som äger fastigheter värderade till cirka 8 miljarder schweiziska franc (CHF), med inriktning mot kommersiella fastigheter och kontor i centrala tillväxtområden.

PSP Swiss Property Ltd (holdingbolaget) är noterat på SIX Swiss Exchange sedan mars 2000. Henrik Saxborn har arbetat på Castellum AB sedan 2006 och är verkställande direktör sedan 7 år tillbaka.
För ytterligare information kontakta:
Henrik Saxborn, verkställande direktör, Castellum AB, 031-60 74 50


 

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 95,2 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 17 städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), vilket inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet. Castellum har under 2019 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB. Det innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler. Dessutom tilldelades Castellum guldnivå för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. För ytterligare information besök www.castellum.se