Ny affärsområdeschef för Castellum i dynamiska Lund

Idag den 19 augusti börjar Thomas Brcic som ny affärsområdeschef för Castellum i Lund. Han kommer närmast från Länsförsäkringar och har innan dess arbetat sex år på Riksbyggen.

"Det känns enormt inspirerande att få vara med och driva utvecklingen i Lund", säger Thomas Brcic. "Jag brinner för att skapa goda förutsättningar både för stadens och våra kunders långsiktiga utveckling. Vår viktigaste framgångsfaktor är goda relationer, och förmågan att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar."

Klassiska studentstaden Lund knakar av förnyelse och tillväxt, med allt från satsning på spårväg (första i landet sedan 1911), Kunskapsstråket med sin unika koncentration av forskning och innovativa företag till helt nya stadsdelen Brunnshög där 40 000 människor ska arbeta och bo. Castellum är sedan länge delaktiga i Lunds utveckling, närmast med två nya kontorsbyggnader om totalt 20 000 kvm i företagsparken Edison Park och det visionära kontorskvarteret Höjdpunkten i Brunnshög.

"Jag är övertygad om att Thomas erfarenhet blir en stor tillgång som gör vårt team ännu starkare", säger Ola Orsmark, VD Castellum Region Öresund.

För mer information kontakta:

Ola Orsmark, VD Castellum Region Öresund, 0706-471070

Thomas Brcic, affärsområdeschef Lund, Castellum Region Öresund, 0708-946622