Grilljätten Broil King tar plats i glödheta Brunna

Grillföretaget Broil King fortsätter växa och väljer Castellums lokaler i Brunna för att utveckla sin framgångsrika verksamhet i ett av Stockholmsregionens mest attraktiva logistikområden.

Broil Kings nya lokaler ligger på Mätarvägen 45 i Brunna som är ett modernt och snabbväxande företagsområde i Upplands-Bro kommun med nära anslutning till E18 och E4. Stora välrenommerade bolag som Mekonomen, Bilia, Zalando och Home Furnishing är etablerade i området där Castellum äger drygt 180 000 kvm bebyggd och byggbar mark, fördelat på sex fastigheter.

"Efter 10 år med tillväxt har vi vuxit ur det gamla lagret. Hos Castellum i Brunna fick vi möjlighet att koppla ihop lagret med kontoret vilket är en stor fördel", säger Tobias Minde, VD för Broil King Nordic som tecknat hyresavtal på 5 år för cirka 3 500 kvadratmeter.

Att grilla har länge varit något av en nationalsport både i Sverige och många andra länder. Grillvärlden utvecklas ständigt med nya innovativa recept och än mer sofistikerad utrustning. Broil King Nordic är dotterbolag till kanadensiska Onward Manufactoring Company med varumärket Broil King. De levererar högkvalitativa grillar och tillbehör till återförsäljare i Norden och Estland, samt marknadsför och utbildar kunder kring produkter och grillteknik.

"Vi hälsar Broil King välkomna till vår nybyggda fastighet i Brunna och är glada över att kunna hjälpa dem att expandera sin verksamhet", säger Martin Bjöörn, VD för Castellum Region Stockholm-Norr.

För ytterligare information kontakta:

Martin Bjöörn, VD Castellum Region Stockholm-NorrTel 08-6023311, martin.bjoorn@castellum.se