Nyheter

 • Coronaviruset – forskarens tips för arbete hemifrån

  Det råder för närvarande en stor osäkerhet kring hur arbetsplatser ska agera vad gäller hanteringen av coronaviruset. Många arbetsplatser har uppmanat personalen att arbeta på distans. Castellum har därför tagit hjälp av en arbetsplatsforskare för att ge information och råd för hur medarbetare bäst kan arbeta hemma.

 • Coronaviruset - hur kan arbetsplatser agera?

  Varje dag går 250 000 personer till jobbet i Castellums lokaler. Det råder för närvarande en stor osäkerhet kring hur arbetsplatser bör agera under Corona-epidemin. Som en av nordens största aktörer inom kontor och arbetsplatser har vi därför sammanställt arbetsplatsspecifik information som olika arbetsplatser kan använda för att hantera och motverka smittspridning.

 • Coronaviruset - så kan arbetsplatser arbeta förebyggande

  Tillhör er arbetsplats kategorin där det finns ett behov för personalen att finnas på plats? Som en av nordens största aktörer inom kontor och arbetsplatser har vi sammanställt allmänna tips på hur olika arbetsplatser kan arbeta förebyggande för att motverka smittspridning.

 • Castellum arbetar vidare med WeXO

  Sedan Castellum i oktober fick beskedet att Visma kliver av WeXO har projektets framtid varit oklar. Castellum har nu utvärderat situationen och tagit beslutet att arbeta vidare med projektet.

 • Tunstall flyttar till nya moderna lokaler

  Under våren 2020 flyttar Tunstall sitt nordiska huvudkontor till Hyllie. Castellum hyr ut cirka 2200 kvadratmeter på Hyllie Boulevard 10.

 • Castellum anlägger Gävles största solcellsanläggning

  Castellum uppför nu Gävles största solcellsanläggning med en beräknad elproduktion om 172 000 kWh per år.

 • Castellumägda United Spaces etablerar coworking i Uppsala

  Coworkingbolaget United Spaces har tecknat ett hyresavtal med Castellum avseende kontorslokal om 2 600 kvm i den anrika fastigheten mest känd som Rådhuset i centrala Uppsala.

 • Castellum hyr ut till Willys i Lund

  Castellum hyr ut 1130 kvm till Willys på Stortorget 6-8 i Lund. Under senare delen av våren öppnar de en Willys Hemma på adressen.

 • Serneke ny hyregäst hos Castellum i Norrköping

  Byggkoncernen Serneke har tecknat hyresavtal med Castellum om en 296 kvadratmeter stor kontorslokal i citybelägna fastigheten Spiran. Inflyttning sker 1 januari 2020.

 • Castellum hyr ut till Soft Goat och By Malina

  Två av Sveriges hetaste modevarumärken har tecknat avtal och hyr tillsammans cirka 1200 kvadratmeter i Castellums fastighet på Bäckvägen 18 i Edsberg.