Nyheter

 • Castellum installerar solceller i Västberga

  ​Castellum har installerat 462 solcellsmoduler på taket på fastigheten på Västbergavägen 25. Tisdag 7 maj invigde Katarina Luhr, Klimat- och miljöborgarråd (MP) Stockholm stad tillsammans med Robert Carlsson, hållbarhetsansvarig på Castellum.

 • Jeeves stärker sin position i Jönköpingsregionen och flyttar till Atollen

  Jeeves är en helhetsleverantör av molnbaserade affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag. Efterfrågan på deras tjänster inom digitalisering ökar och därför har de sett över deras behov av utökade och mer anpassade lokaler för deras konsulter i Jönköping. Castellum får ta del av Jeeves fortsatta satsning när de nu väljer att flytta till Atollen i sommar.

 • Castellum i Gävle hyr ut till Consid - öppnar sitt fjärde kontor i Castellums fastigheter

  IT-konsultföretaget Consid etablerar sitt 17:e kontor i landet, det fjärde i Castellums fastigheter. Sedan tidigare är Consid hyresgäster hos Castellum i Helsingborg, Norrköping och Örebro.

 • Castellum i Örebro gör det enkelt att cykla till jobbet

  Ett nytt koncept med låsta cykelgarage är Castellum i Örebros senaste satsning för att uppmuntra fler att cykla till jobbet. Castellums fastighet Citypassagen vid Örebro resecentrum är den första i Örebro som får denna lösning.

 • Castellum investerar i solceller i Jönköping

  På Hästhovsvägen 2 i Jönköping monterar Castellum en solcellsanläggning med 180 stycken paneler och totalt 350 kvadratmeter solpanelsyta.

 • Castellums tillbyggnad i kv. Tullen 18 invigd

  I fredags invigdes Castellums nya tillbyggnad av det gamla polishuset mitt i Växjö city. Invigningen skedde högst upp i byggnaden i Readlys lokal, en våning över normalt tillåten bygghöjd i Växjö City.

 • Pressinbjudan - Välkommen på invigning av tillbyggnaden av det gamla polishuset

  Fredag 29 mars kl. 14.00 inviger vi några av Växjös mest spännande kontorsytor i tillbyggnaden av det gamla polishuset på Västergatan 7. Efter invigningstal och mingel håller några av hyresgästerna öppet hus och möjlighet ges att få besöka de mycket olika och inspirerande kontorslokalerna.

 • Castellum hyr ut till Pronomic i Sollentuna

  Lyft- och hanteringsförtaget Pronomic expanderar sin verksamhet och flyttar sitt huvudkontor till Castellums fastighet på Bäckvägen 18 i Edsberg. Hyresavtalet omfattar cirka 3000 kvadratmeter med inflytt i juni.

 • Castellum hyr ut till Diaverum i Hyllie

  Under sommaren 2019 flyttar Diaverum sitt huvudkontor och sin IT-avdelning till Malmö. Castellum har tecknat hyresavtal med Diaverum AB avseende kontor på ca 1900 kvm i kontorshuset Eminent i Hyllie.

 • Skönt barhäng på nya Pigeon Street i Knäppingsborg, Norrköping

  I maj öppnar Pigeon Street i fd Fiskmagasinets/Enjoys lokaler i Knäppingsborg. Bakom det helt nya konceptet står trion Carina Carlqvist, Johannes Andersson & Carl Franzén som idag äger och driver den redan etablerade och mycket populära Kvarterskrogen Asken.