Nyheter

 • Castellum hyr ut till Pronomic i Sollentuna

  Lyft- och hanteringsförtaget Pronomic expanderar sin verksamhet och flyttar sitt huvudkontor till Castellums fastighet på Bäckvägen 18 i Edsberg. Hyresavtalet omfattar cirka 3000 kvadratmeter med inflytt i juni.

 • Castellum hyr ut till Diaverum i Hyllie

  Under sommaren 2019 flyttar Diaverum sitt huvudkontor och sin IT-avdelning till Malmö. Castellum har tecknat hyresavtal med Diaverum AB avseende kontor på ca 1900 kvm i kontorshuset Eminent i Hyllie.

 • Skönt barhäng på nya Pigeon Street i Knäppingsborg, Norrköping

  I maj öppnar Pigeon Street i fd Fiskmagasinets/Enjoys lokaler i Knäppingsborg. Bakom det helt nya konceptet står trion Carina Carlqvist, Johannes Andersson & Carl Franzén som idag äger och driver den redan etablerade och mycket populära Kvarterskrogen Asken.

 • Kommunalförbundet ITSAM hyr kontor av Castellum i Linköping

  Kommunalförbundet ITSAM har tecknat avtal med Castellum om att hyra 1 000 kvadratmeter på Teknikringen 9 i centrum av Linköpings Science Park Mjärdevi.

 • Trefaldig Di Gasell-vinnare har flyttat till Castellum i Jönköping

  Snabbväxaren Energi Funktion Komfort AB (EFKAB) har flyttat till Castellums fastighet Öriket i Jönköping. EFKAB är ett rikstäckande teknikkonsultbolag inom bl a projektering, projekt-, bygg- och projekteringsledning och har sedan starten 2011 haft en fantastisk tillväxtresa. Under åren 2016, 2017 och 2018 har EFKAB mottagit utmärkelsen Di Gassel.

 • Castellum prisas för social hållbarhet

  Castellum är ett av tio svenska företag och det enda svenska fastighetsbolag som inkluderas i prestigefyllda SAM Sustainability Yearbook, där företag som presterar bäst inom hållbarhet varje år presenteras. Årets upplaga av årsboken fäster stor vikt vid det sociala välbefinnandet, något som Castellum aktivt arbetar för att förstärka.

 • KeyPlants hyr centralt kontor av Castellum i Stockholm

  KeyPlants expanderar sin verksamhet och tecknar nytt avtal i Castellums fastighet på Lilla Bantorget 15 med bästa tänkbara läge ett stenkast från T-centralen.

 • Castellum hyr ut till Sports Car Center i Smista

  Premiumbilhandlaren Sports Car Center expanderar sin verksamhet och tecknar hyresavtal med Castellum på 730 kvadratmeter i Smista Allé. Området är idag Stockholms mest väletablerade fordonskluster med ett unikt skyltläge mot E4/E20 i södra Stockholm där över 100 000 fordon passerar varje dag.

 • Arcam hyr 15 000 kvm av Castellum i Mölnlycke

  Som tidigare har kommunicerats tecknade Castellum för drygt ett år sedan hyresavtal med 3D-printbolaget Arcam avseende 11 800 kvm kontors- och produktionslokaler på Designvägen 2 i Mölnlycke företagspark. Sedan dess har även ett tilläggsavtal tecknats avseende en tillbyggnad vilket innebär att Arcam hyr en yta om totalt ca 15 000 kvm. Inflyttningen sker etappvis under 2019.

 • Castellum fortsätter utbygganden av solceller i Uppsala

  Senaste tillskottet av solceller till Castellums fastigheter i Uppsala genomförs i fastigheten på Vimpelgatan 5 i Boländerna. I början av februari månad tas den nya anläggningen som förväntas ge en årsproduktion på 38 MWh i bruk.