Jakobssons Möbler flyttar till Aspholmen Fastigheter i Örebro

I oktober kommer Jakobssons möbler att öppna butik och utställning i nya lokaler i hörnet Nastagatan/Adolfsbergsvägen i Örebro.

Efter att ha funnits 100 år i Odensbacken så flyttar nu Jakobssons Möbler hela sin verksamhet till nya och fräscha lokaler på Aspholmen i Örebro. Närmare bestämt hörnet Adolfsbergsvägen/ Nastagatan mitt emot Nerikes Brandkår. Den nya butiks-/utställningsslokalen kommer att iordningställas för Jakobssons verksamhet med butik och lager.

Den 4000 m² stora lokalen kommer att innehålla heminredning för alla och en stor inspirerande köksutställning. Verksamheten kommer även att utökas med inredning som riktar sig till företag och offentlig miljö.

 - Vår ambition är att öppna Mellansveriges mest spännande och inspirerande inredningsvaruhus och att samtidigt öka tillgängligheten för nya och gamla kunder i en av Sveriges snabbast växande regioner, säger Richard Jakobsson, VD & ägare. Vi ser fram emot flytten med stor glädje och reaktionerna har varit mycket positiva från både kunder och leverantörer. Butiken i Odensbacken kommer att hålla öppen som vanligt tills vi slår upp dörrarna i den nya butiken, avslutar Richard.

Aspholmen Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till Castellum AB.

Aspholmen förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i Mälardalen.

Genom våra kontor i våra tre marknadsområden Uppsala, Västerås och Örebro har vi stor lokal kännedom och kunskap om marknaden i dessa städer.

Aspholmen har en liten, flexibel och kundnära organisation.

Sammanlagt är vi 56 personer som alla gör allt för att våra hyresgäster ska trivas.

Idag äger vi 122 fastigheter med en sammanlagd yta på 656 000 kvm med ett marknadsvärde på ca 7 690 Mkr.