Castellum hyr ut till Trygghetsrådet och Fingerprint Cards

Lokalerna ligger på 4:e våningen och omfattar ca 1182 m². Inflyttning är planerad till den 1 april 2017.

Castellum, som idag sitter i Västra Hamnen, kommer också själva flytta sitt kontor till till fastigheten. Under september flyttar de in på 600 m² på plan 7, och lämnar då sitt kontor i Västra Hamnen till Fingerprint Cards som växer vidare i fastigheten Fullriggaren.

 • Det är ett nöje för oss att lämna våra lokaler när våra hyresgäster behöver dem, att få vara en del i deras utveckling är det vi jobbar för. Vi är också glada att Trygghetsrådet valt att flytta in hos oss och hälsar dem varmt välkomna, säger Erik Gamner, affärsområdeschef på Castellum i Malmö.

  FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

  Erik Gamner

  Affärsområdeschef, Malmö

  Tel: 040 38 37 50

  Mail: erik.gamner@castellum.se

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 71 miljarder kronor.

Fastigheterna finns i 19 städer från Luleå i norr till Malmö och Köpenhamn i söder. Hela fastighetsbeståndet ägs och förvaltas nu under ett gemensamt varumärke – Castellum – som ersätter de tidigare varumärkena Brostaden, Aspholmen, Corallen, Eklandia, Harry Sjögren, Briggen och Norrporten.

Vår storlek ger oss samlade resurser att utveckla effektiva och hållbara arbetsplatser och samhällen. Samtidigt fortsätter vi att agera som ett av de minsta fastighetsbolagen – med genuin kännedom om den lokala marknaden och enkla vägar mellan kunden och oss.